Öğrenciler Bedava "Dert" Dinledi - Son Dakika
Kültür Sanat

Öğrenciler Bedava "Dert" Dinledi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Öğrencilerden görüntü Öğrencilerin dert dinlemesi Yusuf Özgen'in açıklaması Saliha Türk'ün açıklaması Öğrencilerin dert dilemesinden detay Karabük Üniversitesi (KBÜ) Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü öğrencileri, kentte düzenledikleri etkinliklerde, vatandaşların sorunlarını ücretsiz dinleyerek, çözüm bulmaya çalıştı.

18.05.2016 19:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Öğrencilerden görüntü

Öğrencilerin dert dinlemesi

Yusuf Özgen'in açıklaması

Saliha Türk'ün açıklaması

Öğrencilerin dert dilemesinden detay Karabük Üniversitesi (KBÜ) Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü öğrencileri, kentte düzenledikleri etkinliklerde, vatandaşların sorunlarını ücretsiz dinleyerek, çözüm bulmaya çalıştı.

Öğrenciler, Hürriyet Caddesi'nde "Anlat Dinleyelim", "Konuşmak İster Misin?", "Sosyologlarla Muhabbete Var Mısın?", "Anlatsan Geçecek Bedava" yazılı pankartlar açarak, vatandaşların dertlerini dinledi.

Öğrencileri gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemezken, birçok kişi dertlerini öğrencilere anlatmaktan çekinmedi.

KBÜ Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Öğrencisi Yusuf Özgen, gazetecilere yaptığı açıklamada, daha önce bu tür etkinlikleri gördüklerini belirterek, bunun birçok yerde ücretli olarak yapıldığını ancak kendilerinin ücretsiz gerçekleştirmeyi planladıklarını bildirdi.

Özgen, "Katılım güzel oldu. Baktığımız zaman insanların çok derdi var. Anlatacağımız konular ve anlatamayacağımız konular var. Bunu farkındalık yaratmak amacıyla, buraya gelip insanların derdini dinlemeye çalıştık. İnsanlardan da gayet olumlu tepkiler aldık. Genci, yaşlısı her yaştan insanı burada ağırladık." diye konuştu.

Saliha Türk de amaçlarının toplum dertlerine ve sıkıntılarına yardımcı olmak olduğunu vurgulayarak, toplumların artık birbirlerini tanımaz hale geldiğini savundu.

Türk, "Bunu aşmak, dertlerini dinleyip bir nebze de olsa onları rahatlatabilmeyi amaçladık. Katılım çok güzel, halk yadırgamadı. Kendileri gelip maddi, ailevi sıkıntılarını anlattılar. En çok rastladığımız sıkıntılardan birisi ailevi sorunlar." dedi.

Öğrenciler Bedava "Dert" Dinledi
Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Öğrenciler Bedava 'Dert' Dinledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement