Öğrenciler, Bilgi Yarışması'nda Ödüllendirildi - Son Dakika
Güncel

Öğrenciler, Bilgi Yarışması'nda Ödüllendirildi

Öğrenciler, Bilgi Yarışması\'nda Ödüllendirildi

"6. 7 ve 8. sınıflar Bilgi Yarışması" Sakarya İl Halk Kütüphanesi Toplantı Salonunda gerçekleşti.

04.06.2012 10:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atatürk ilköğretim Okulu tarafından düzenlenen ve Özel Sakarya Etüt Eğitim Merkezi'nin ödül ve katkılarıyla hazırlanan "6. 7 ve 8. sınıflar Bilgi Yarışması" öğrencilerin büyük heyecanı ve velilerin katılımıyla Sakarya İl Halk Kütüphanesi Toplantı Salonunda gerçekleşti.

Kıyasıya yarıştılar

Atatürk ilköğretim Okulu tarafından, Özel Sakarya Etüt Eğitim Merkezi'nin ödül ve katkılarıyla hazırlanan "6. 7 ve 8. sınıflar Bilgi Yarışması" öğrencilerin büyük heyecanı ve velilerin katılımıyla Sakarya İl Halk Kütüphanesi Toplantı Salonu'nda gerçekleşti. Kıyasıya geçen yarışmada; Özel Sakarya Etüt Eğitim Merkezi Kurucu Müdür Erkan Şen tarafından yarışmaya katılan tüm öğrencileri ödül yağmuruna tuttu.

Ödül yağmuru

Yarışmada birinci olan 3 grup; Mc Donald's ücretsiz menü, Atatürk'ün Nutuk adlı kitabı ve Ada AVM Panço Mağazasından indirim kartı verilirken, İkinci olan 3 grup Net Eğitimden % 40 indirim, Ada Avm Panço Mağazası'ndan İndirim kartı ve Üçüncü olan 3 grup da Net Eğitimden % 40 indirimle ödüllendirildi.

Her zaman destekleyeceğiz

Özel Sakarya Etüt Eğitim Merkezi Kurucu Müdür Erkan Şen, yarışma ili ilgili yaptığı açıklamasında; düzenlenen yarışma ve projelerin tüm öğrencilere ve dolayısıyla topluma büyük katkıları olduğunu ve Özel Sakarya Etüt Eğitim Merkezi olarak her zaman destek vermeye devam edeceklerini ifade etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Öğrenciler, Bilgi Yarışması'nda Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement