Öğrenciler El Emeklerini Sergiledi - Son Dakika
Yerel

Öğrenciler El Emeklerini Sergiledi

Öğrenciler El Emeklerini Sergiledi

Malatya Tecde Mahallesi’ndeki Cahide Nebioğlu İlkokul öğrencileri, yıl sonu etkinlikleri kapsamında resim, teknoloji, tasarım sergisi açtı.

10.06.2014 12:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya Tecde Mahallesi'ndeki Cahide Nebioğlu İlkokul öğrencileri, yıl sonu etkinlikleri kapsamında resim, teknoloji, tasarım sergisi açtı.

Okulun Spor Salonunda açılan sergiye Yeşilyurt ilçe Kaymakamı Nesim Babahanoğlu,Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Abdulaziz Kayahan,Tecde Mahallesi Muhtarı Ali Yiğit, CahideNebioğlu İlköğretim okulu aile birliği başkanı Abdunnasır Katıksız, öğrenciler ve okul öğretmenleri katıldı.

Ana sınıf Öğretmeni Özgül Köylü, Resim,Teknoloji Tasarım Öğretmeni Yasemin Güçlü, Görsel Sanatlar Öğretmeni Selçuk Şahin koordinatörlüğünde açılan 2013-2014 eğitim öğretim yılı Teknoloji Tasarım Sergisi bir hafta açık kalacak.

Öğrencilerin yapmış oldukları beceri ve el sanatlarını tek tek inceleyen Yeşilyurt Kaymakamı Nesim Babahanoğlu, "Minik ellerden çıkan bu beceriler geleceğimize ışık tutacaktır.Öğrencilerimizin yapmış oldukları başarılı çalışmaları candan kutluyorum" dedi.

Resim,Teknoloji Tasarım Öğretmeni Yasemin Güçlü ise, "Öğrencilerimizin el becerilerini geliştirmek ve becerilerinin geliştirilmesi adına yıl boyunca çeşitli çalışmalar yaptık. Yaptığımız bu çalışmaları yıl sonunda öğrencilerimizin el emekleri olan resim ve tasarımlarını sergileyerek veliler ile paylaştık" ifadelerini kullandı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğrenciler El Emeklerini Sergiledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement