Öğrenciler İşçilerle Plaj Temizledi - Son Dakika
Güncel

Öğrenciler İşçilerle Plaj Temizledi

MUĞLA (AA) – Marmaris'te üniversite öğrencileri ile belediye temizlik işçileri, Yalancı boğaz mevkisinde plaj temizliği gerçekleştirdi.

11.03.2016 17:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MUĞLA (AA) – Marmaris'te üniversite öğrencileri ile belediye temizlik işçileri, Yalancı boğaz mevkisinde plaj temizliği gerçekleştirdi.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencileri "Daha Temiz Bir Çevre ve Çevre Bilinci" projesi kapsamında Marmaris Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ile Yalancı Boğaz mevkisinde plajdaki çöpleri topladı.

MSKÜ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi Doç Dr. Sema Akkaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, farkındalık oluşturmak adına temizlik çalışmalarına öğrencileriyle birlikte devam edeceklerini söyledi.

Bayram, "Daha önce birkaç noktada yağılan plaj temizliklerine öğrencilerimizle birlikte katkı sunmanın keyfini yaşıyoruz" dedi.

Marmaris Halk Plajı temizliği ile başlayan sahil temizliği etkinliğinin üçüncü ayağı Yalancı Boğaz Mevkisi'nde devam ettiklerini belirten Marmaris Belediyesi Temizlik İşleri Sorumlusu Barış Ünlü, projenin her aşamında Marmaris'i bilinçlendirdiklerini ifade etti.

Ünlü, "Üniversite öğrencilerimiz ve temizlik işleri ekiplerimizle projemizi sürdürüyoruz. Beş etapta yapılacak olan temizlik çalışmalarının üçüncüsünü Yalancı Boğaz Mevkisi'nde yaptık. Diğer iki etap çalışmamız ilerleyen günlerde devam edecek" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Öğrenciler İşçilerle Plaj Temizledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement