Öğrenciler Kadir Has Stadı'nı Gezdi - Son Dakika
Yerel

Öğrenciler Kadir Has Stadı'nı Gezdi

Kayseri Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Gençlerimiz Geleceğimizdir Projesi" kapsamında Sarız ve Pınarbaşı'ndan gelen öğrenciler Kadir Has Stadı'nı gezdi.

19.11.2015 12:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Gençlerimiz Geleceğimizdir Projesi" kapsamında Sarız ve Pınarbaşı'ndan gelen öğrenciler Kadir Has Stadı'nı gezdi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Güvenli Hayat-Güvenli Gelecek için Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) ile Kayseri Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nün işbirliğinde yürütülen "Gençlerimiz Geleceğimizdir Projesi" kapsamında Kayseri'nin 12 ilçesindeki öğrencilere yönelik olarak hazırlanan programın ilk ayağında Sarız ve Pınarbaşı'ndan gelen öğrenciler Kadir Has Stadı'nı gezme fırsatı buldu.

Öğrenciler stadyum gezisinin  ardından Anadolu Harikalar Diyarı'nı da gezerek keyifli bir gün geçirdi.

Proje kapsamında Yahyalı, Develi, Felahiye, Akkışla, Yeşilhisar, Tomarza, Özvatan, Sarıoğlan, Bünyan ve İncesu'dan gelecek öğrenciler yine Kayseri'yi ve önemli yatırımları gezecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Öğrenciler Kadir Has Stadı'nı Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement