Öğrenciler Karşıyaka'da Eğitim Yılına Mutlu Başladı - Son Dakika
Yerel

Öğrenciler Karşıyaka'da Eğitim Yılına Mutlu Başladı

Öğrenciler Karşıyaka\'da Eğitim Yılına Mutlu Başladı

Öğrencilerin yeni sezonda daha sağlıklı ve çağdaş ortamlarda eğitim görmeleri için yaz başında seferberlik başlatan Karşıyaka Belediyesi, 30 okuldaki bakım ve onarım çalışmalarını tamamladı.

28.09.2015 11:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Öğrencilerin yeni sezonda daha sağlıklı ve çağdaş ortamlarda eğitim görmeleri için yaz başında seferberlik başlatan Karşıyaka Belediyesi, 30 okuldaki bakım ve onarım çalışmalarını tamamladı.

Yaz ayları boyunca ilçe genelindeki 30 okulda bakım, onarım ve yenileme çalışması yürüten Karşıyaka Belediyesi, yeni sezona heyecanla başlayan öğrencilere sağlıklı ve modern eğitim imkanları sundu. Eğitim kurumlarının ihtiyacına yönelik olarak bir çalışma başlatan ekipler, bağlantı yolları yaparak duvarları boyadı; bahçe ve çevre düzenlemeleri gerçekleştirildi. Ayrıca ekipler, tuvaletleri yeniledi, istinat duvarlarını örerek spor alanları, oyun sahaları elden geçirdi. Eğitime ayrılan bütçenin sadece bu sezon için 1 milyon 800 bin liraya yaklaştığı ifade edildi.

Öte yandan Karşıyaka Belediyesi, ihtiyaç sahibi 8 eğitim kurumuna toplamda iki bine yakın sıra, masa ve sandalye desteği sağladı. Okul yönetimlerini, aileleri ve öğrencileri mutlu eden malzemeler, belediye ekiplerince okullara teslim edildi. Çalışmalar kapsamında, okul bahçeleri de ağaçlandırılarak peyzaj çalışmaları da yapıldı. Belediyenin hizmetleri öğrenciler ve okul yönetimleri kadar aileleri de mutlu etti.

Eğitime destek vermek için ellerindeki tüm imkanları kullandıklarını dile getiren Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, "Eğitime verilen destek ve katkılar, geleceğe yapılan yatırımdır. Geleceğimizi emanet edeceğimiz evlatlarımızın iyi ve sağlıklı koşullarda eğitim alması bizler için çok önemli. Bunun için çalışıyoruz ve asli görevimi olmamasına rağmen tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğrenciler Karşıyaka'da Eğitim Yılına Mutlu Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement