Öğrenciler Mezuniyet Heyecanı Yaşadı - Son Dakika
Yerel

Öğrenciler Mezuniyet Heyecanı Yaşadı

Öğrenciler Mezuniyet Heyecanı Yaşadı

Niğde Merkez Hacı Zekiye Arslan Anadolu Lisesi 2013-2014 Eğitim Öğretim yılı sona ererken, 86 öğrencisini mezun etti.

05.06.2014 16:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Niğde Merkez Hacı Zekiye Arslan Anadolu Lisesi 2013-2014 Eğitim Öğretim yılı sona ererken, 86 öğrencisini mezun etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar, Okul Müdürü Bayram Güreş, öğretmenler, öğrenciler ve velilerin katıldığı mezuniyet töreni saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.

Okul birincisi Kübra Tipi, okullarının Anadolu Lisesi'ne dönüştükten sonraki ilk mezunlarından olduğunu belirterek; "Hayatımızın bir sayfasını acı tatlı anılarla kapatırken diğer sayfasını yeni beklentiler ve umutlarla açıyoruz" dedi. Okul birincisi Tipi, 4 yıllık eğitim sürecinde iyiyi ve kötüyü ayırt etmeyi, insanın ve insanlığın değerini, her zaman dürüst ve doğru olmayı, vatana ve millete yararlı bir birey olmak için gereken ön bilgileri öğrendiklerini söyledi.

Okul Müdürü Bayram Güreş, okullarının genel lise olarak son 3 yılda gerek sosyal, gerek sportif, gerekse de kültürel faaliyetlerde birçok yarışmalara katılarak dereceler aldıklarını, son üç yılın Üniversite sınavında genel lise olarak yüzde 47 yerleştirme oranı ile bir üst öğrenime öğrenci gönderdiklerini belirtti.

Edebiyat öğretmeni Mustafa Kutlualp ise öğrencilere seslendiği konuşmasında; "Gelecek sizi korkutmasın. Gelecekte kendinizi nerede görmek istiyorsanız, bugün seçimlerinizi ona göre yapın. Sizleri sevgiyle, hasretle uğurluyoruz. LYS'de başarılar diliyoruz. Unutmayınız! Size asıl sınavı hayat yapacak. Yolunuz aydınlık, bahtınız açık olsun" dedi.

Hacı Zekiye Arslan Anadolu Lisesi'nden mezun olan 86 öğrenci diplomalarını alırken tören, etli pilav, ayran, tatlı ikramı ve eğlence ile son buldu. - NİĞDE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğrenciler Mezuniyet Heyecanı Yaşadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement