Öğrenciler Müzeleri ve Kütüphaneyi Gezdiler - Son Dakika
Yerel

Öğrenciler Müzeleri ve Kütüphaneyi Gezdiler

Öğrenciler Müzeleri ve Kütüphaneyi Gezdiler

18-24 Mayıs Müzeler Haftası dolayısıyla Hidayet İlkokulu öğrencileri, sınıf öğretmenleri Selim Kocaslan ile birlikte Atatürk Evi Müzesi’ni, Malatya Müzesi’ni ve Halk Kütüphanesi’ni gezdiler.

18.05.2015 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

18-24 Mayıs Müzeler Haftası dolayısıyla Hidayet İlkokulu öğrencileri, sınıf öğretmenleri Selim Kocaslan ile birlikte Atatürk Evi Müzesi'ni, Malatya Müzesi'ni ve Halk Kütüphanesi'ni gezdiler.

Müzeler Haftası dolayısıyla böyle bir etkinlik yaptıklarını söyleyen Sınıf Öğretmeni Selim Kocaslan, öğrencilerin geziden büyük keyif aldığını ifade etti. Kocaaslan, desteklerinden dolayı Battalgazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne, okul yönetimine, müze ve kütüphane yetkililerine de teşekkür etti.

Yaptıkları gezilerde müzelerin önemi hakkında bilgiler alan çocuklar daha sonra Halk Kütüphanesi'ne geçerek, kütüphaneye üyelik yaptırdılar ve üye kartlarını aldılar. Öğrencilerden Alper Semi İnce, gezide mutlu olduğunu, ilk defa müzeye ve kütüphaneye gittiğini söyledi. Gezi organizasyonu için öğretmenine ve okul yönetimine teşekkür eden İnce, kütüphaneye üye olduğu için bol bol kitap alıp, okuyacağını söyledi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğrenciler Müzeleri ve Kütüphaneyi Gezdiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement