Öğrenciler Ören Yerlerini Gezerek Öğrenecek - Son Dakika
Yerel

Öğrenciler Ören Yerlerini Gezerek Öğrenecek

Öğrenciler Ören Yerlerini Gezerek Öğrenecek

Çorum'un Sungurlu ilçesinde eğitim gören 8.sınıf öğrencileri tarihi mekanları gezerek öğrenecekler.

03.04.2013 17:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum'un Sungurlu ilçesinde eğitim gören 8. sınıf öğrencileri tarihi mekanları gezerek öğrenecekler.

Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sungurlu Belediye Başkanlığı arasında imzalanan işbirliği protokolü ve Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenecek geziye 8. Sınıf öğrencileri Sungurlu Belediyesi sponsorluğunda Boğazkale ve Alaca İlçesi'ne bağlı Alacahöyük Beldesi'ndeki tarihi ören yerlerini keşfe çıkacak.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Milli Eğitim Müdürü Hürrem Dursun, "Bu yıl ikincisi yapılan 'Çevremizi Tanıyalım' projesi kapsamında Boğazkale ilçesi ören yerlerinin ilköğretim bitirme düzeyine gelmiş bulunan öğrencilerimizin çevremizdeki tarihi yerleri ziyaret ettirerek tarih bilinci aşılamak, öğrencilerin toplu olarak bu tarihi ören yerlerini görmelerini birlikte bir gün geçirerek moral ve motivasyon yükseltmek önümüzdeki günlerde yapılan sınavlara daha iyi hazırlanmaları açısında iyi olacağını düşünüyoruz" dedi.

Bu programı geleneksel hale getirmeyi düşündüklerini söyleyen Sungurlu Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya ise, "Projeyi hazırlayan ve gençlerin eğitiminde gece gündüz demeden çalışan Milli Eğitim camiasına Sungurlu Belediyesi adına teşekkür ediyorum" diye konuştu. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğrenciler Ören Yerlerini Gezerek Öğrenecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement