Öğrenciler Pamukkale ile Buluştu - Son Dakika
Yerel

Öğrenciler Pamukkale ile Buluştu

Öğrenciler Pamukkale ile Buluştu

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, ilçede 128 okulun başarılı öğrencilerini, Pamukkale ile buluşturmaya devam ediyor.

21.05.2015 14:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, ilçede 128 okulun başarılı öğrencilerini, Pamukkale ile buluşturmaya devam ediyor.

Pamukkale Belediyesi'nin hayata geçirdiği proje kapsamında Gülay Kaynak Sarıkaya Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nin başarılı öğrencileri Pamukkale'yi gezdi. Beyaz travertenleri ve antik havuzu gezen öğrenciler, Hierapolis Antik Kentini de tanıma fırsatı yakaladı. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin de öğrencilerle geziye katıldı. Öğrencilerle sohbet eden Başkan Gürlesin, Pamukkale Belediyesi olarak eğitime büyük destek verdiklerini, öğrencileri başarıya teşvik etmek için bu projeyi hayata geçirdiklerini söyledi.

Bugüne kadar öğrenci, veli ve öğretmen olarak 3 bin 725 kişiyi Pamukkale ile buluşturduklarını aktaran Başkan Gürlesin, "Tüm okullarımızda başarılı olan öğrencilerimizi, Pamukkale ile buluşturuyoruz. Her okulumuzda başarılı olan öğrencilerimizi, bir ebeveyni ve 5 öğretmenimizle 45 kişilik bir grup olarak Pamukkale'yi ardından Karahayıt'ı gezdiriyoruz. Ailesiyle çocuğumuzun özel bir gün yaşamasını istiyoruz. Bu yılPamukkale'ye, 80 okulumuzdan 2 bin 725 başarılı öğrencimizi, 800 veli ve 200 öğretmenimizi getirdik. 3 Haziran'a kadar ilçemizde bulunan 128 okulumuzun başarılı öğrencilerini Pamukkale ile buluşturmuş olacağız. Burada amaç başarılı çocuğumuz ödüllendirmek ve o güzellikle Pamukkale ile buluşturmak" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğrenciler Pamukkale ile Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement