Öğrenciler: Sınavlar Bittiği İçin Mutluyuz - Son Dakika
Güncel

Öğrenciler: Sınavlar Bittiği İçin Mutluyuz

Öğrenciler: Sınavlar Bittiği İçin Mutluyuz

Bakırköy'deki Gazi Ortaokulu öğrencilerin kimileri fen ve teknolojiyi kolay bulduğunu söylerken, İngilizce'de biraz kafa karıştırıcı sorular olduğunu belirtti.

28.04.2016 15:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakırköy'deki Gazi Ortaokulu öğrencilerin kimileri fen ve teknolojiyi kolay bulduğunu söylerken, İngilizce'de biraz kafa karıştırıcı sorular olduğunu belirtti. İnkılap tarihi ve Atatürkçülük testinde yoruma dayalı sorular bulunduğunu anlattılar. Genel kanı ise, sınav bittiği için mutlu oldukları yönündeydi. İşte öğrencilerin sınav yorumları:

Melisa İnce:

Bugünkü sınavlar kolaydı. Çarşamba günü matematik zorladı. Din ve Türkçe kolaydı. Bir iki yanlışım çıkacak. Yabancı dil ve inkılapta zorlanmadım. Ama fende kuvvet ve basınçla ilgili sorularda zorlandım. Sınavlar bittiği için çok mutluyum. Artık test çözmeyeceğiz. En azından yazılılara kadar çalışmayı düşünmüyorum.

Öykü Ayaslan:

İkinci gün benim için daha iyi geçti. Çünkü sözel derslerim ağır basıyordu. İnkılapta fazla bilgi sorusu yoktu, hepsi yorum sorusuydu. İngilizce'de de müfredatta olan şeyler çıktı, kolaydı. Fen biraz daha zorlayıcıydı, eleyici sorular vardı. Fende ısı ve sıcaklı konusunda bir soruya takıldım. Sonra onu da hallettim. İlk günkü sınavlarda matematik zordu. Din kolaydı. Türkçe de normaldi. Sınavlar bittiği için çok rahatladım.

Ayberk Bingöl:

İngilizce güzel geçti. Üçüncü soru kafa karıştırıcıydı. Bir sohbet verilmiş boşlukların doldurulması istenmişti. İnkılap kolaydı yoruma dayalı sorular soruldu. Güzeldi, zorlandığım konu olmadı. Fen güzeldi, birkaç soru vardı kafa karıştıran. İlk günkü sınavlar daha zordu. Katsayıları yüksek olduğu için daha stresli geçmişti. Sınavlar bittiği için çok mutluyum. Kurtulduk artık bu çileden.

Doğa Kekeç:

İngilizce ve inkılap kolay geçti. Fende naturalleşme gibi birkaç soruda zorlandım. İlk gün matematik ve Türkçe zorlamıştı biraz. Türkçe'de özveri sorusu zorladı. Sınav bittiği için çok mutluyum gerçekten. Kurtulduk artık. Parti yapmayı düşünüyorum.

VELİLER DE RAHATLADI

İlknur Bingöl (Veli):

Sınav bittiği için çok rahatladık. Bizim de üzerimizden bir yük kalktı. Çocuklarımızın sınavları özellikle bugün çok kolay geçti. Dünden bugüne daha huzurluyuz. Genel olarak geçen döneme göre daha iyiyiz. Onun için de daha rahatız. Bir süre dershaneye göndermeyeceğim. Biraz dinlensin istiyorum.

Suat İnce (Veli):

Sınavlardan kurtulduk. Şimdi sonuçları bekleyeceğiz. Özel ders aldı. Bizim zamanımızdaki derslerle bu dersler çok farklı. Bu yüzden ders konusunda bir destek olamadık. Motivasyon olarak destek oluyoruz. İnşallah istedikleri gibi olur. Bütün gayretimiz onlar için.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Öğrenciler: Sınavlar Bittiği İçin Mutluyuz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement