Öğrenciler Toplum Hizmeti Gerçekleştirdi - Son Dakika
Yerel

Öğrenciler Toplum Hizmeti Gerçekleştirdi

Öğrenciler Toplum Hizmeti Gerçekleştirdi

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Saltukova ÇPL Yaşlı Bakım Bölümü öğrencileri, öğretmen evi önünde toplum hizmeti gerçekleştirdi.

10.06.2014 09:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Saltukova ÇPL Yaşlı Bakım Bölümü öğrencileri, öğretmen evi önünde toplum hizmeti gerçekleştirdi.

Etkinlikte bölüm öğrencileri vatandaşlara bölümü tanıtarak bilgi ve broşür verirken ayrıca kan şekeri tansiyon kolesterol ölçümü gibi basit sağlık hizmetlerinde sundular. Öğretmeni evi önünde düzenlenen etkinliğe; İlçe Milli Eğitim Müdürü Kenan Dereli, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneş, şube müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Okul Müdürü Erkan Islak yaptığı açıklamada bölümün Zonguldak ilinde tek olduğunu belirterek sağlık alanında geleceği olan sınavsız geçiş hakkı olan bir bölümün etkinliğini düzenlediklerini katkısı olan, ilgi alaka gösteren herkese teşekkür etti. Etkinlikte öğrenciler kan, şeker ve tansiyon gibi konularda vatandaşlara uygulamalı olarak tedavi gerçekleştirdi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğrenciler Toplum Hizmeti Gerçekleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement