Öğrenciler Yarıyıl Tatili Karnelerini Aldı - Son Dakika
Yerel

Öğrenciler Yarıyıl Tatili Karnelerini Aldı

Öğrenciler Yarıyıl Tatili Karnelerini Aldı

2014-2015 eğitim ve öğretim yılının yarıyıl tatiline girmesiyle birlikte Fadıloğlu İmam Hatip Ortaokulu’nda, karne dağıtım töreni düzenlendi.

23.01.2015 14:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2014-2015 eğitim ve öğretim yılının yarıyıl tatiline girmesiyle birlikte Fadıloğlu İmam Hatip Ortaokulu'nda, karne dağıtım töreni düzenlendi. Öğrenciler karnelerini, protokol üyelerinin ellerinden aldılar.

KARNE DAĞITIMI ÖNCESİ, ÖĞRENCİLER TARAFINDAN MÜZİKAL GÖSTERİSİ SUNULDU

Program bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Karne dağıtımı öncesi, öğrenciler tarafından, düzenlenen müzikal gösterisi, herkes tarafından beğeniyle izlenildi. Programın açış konuşmasını yapan Gaziantep Vali Yardımcısı Adil Nas, "İlimizde yaklaşık 500 bin öğrenci eğitim ve öğretim görmektedir. Yaklaşık 20 bin öğretmenimiz ise görev yapmaktadır. Bin 100 eğitim kurumumuz vardır. Valiliğimiz eğitim ve öğretim sorunlarının çözülmesi için çok büyük uğraşlar vermektedir. Sayın Valimiz Erdal Ata'nın önderliğinde fiziksel okullarımızın fiziksel kapasitelerinin arttırılmasında çok çetin mesafeler kaydetmiştir. Bu konuda Milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımız ve hayır kuruluşlarımız büyük destekleriyle ciddi mesafeler kaydedildi. Son 3 yıl içerisinde 300 okulumuz tamamlanarak, eğitim ve öğretime açıldı. Gerek öğretmenlerimiz, gerekse öğrencilerimiz uzun ve yorucu bir yarıyılı geride bıraktılar. Burada velilerimizi de unutmamamız lazım. Onlar da son dönemde öğrencilerle ilgilenmeye başladılar. Bu eğitim ve öğretimin önemli bir ayağıydı. Buda eğitimde kalitenin yükselmesine neden olacak. Ben şimdiden tüm öğrencilerimize yarıyıl tatillerinde başarılar dilerken, 2. yarıyıl eğitim ve öğretimine en iyi şekilde hazırlanmalarını temenni ediyorum" dedi.

"BU OKULUMUZU EĞİTİM VE ÖĞRETİME KAZANDIRDIĞI İÇİN FADILOĞLU AİLESİNE ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM"

Gaziantep Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci ise, "Gaziantep'te hayırlı yaşayanların şehridir. Bu yarışımız devam ediyor. Şimdiye kadar 85 tane hayırseverimizle okul yapımı için protokol imzaladık.500 bin öğrencimiz ve 20 bin öğretmenimiz 15 gün sürecek olan yarıyıl tatiline giriyor. Sağlıklı ve huzurlu bir dönem geçirmemizin mutluluğunu ve rahatını yaşıyoruz. Karnesi düşük olan öğrencilerimiz olabilir. Velilerimiz, çocuklarımızı karşımıza alıp güzel bir şekilde konuşmak lazım. Bu karneler aynı zamanda velilerinde karneleridir. 2. yarıyılı daha başarılı bir şekilde geçirmeleri için bir çaba içerisine girmenizi tavsiye ediyorum. Son olarak bu okulumuzu eğitim öğretime kazandırdığı için Fadıloğlu ailesine şükranlarımı bir borç biliyorum" diye konuştu.

BAŞARILI ÖĞRENCİLERE ALTIN TAKILDI

Yapılan açılış konuşmalarının ardından, Gaziantep Vali Yardımcısı Dr. Adil Nas, AK Parti Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu, Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Hayri Özkeçeci, Şehitkamil ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı öğrencilere karnelerini dağıttı. 4.5.6. ve 7. Sınıflardan okul birincilerine ise, protokol üyeleri tarafından Cumhuriyet Altını takıldı.

Fadıloğlu İmam Hatip Ortaokulu'nda, düzenlenen karne dağıtım törenine, Gaziantep Vali Yardımcısı Dr. Adil Nas, AK Parti Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu, Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Hayri Özkeçeci, Şehitkamil ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, okul yönetimi, öğretmenler, veliler ve çok sayıda öğrenci katıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğrenciler Yarıyıl Tatili Karnelerini Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement