Bağcılar'da Öğrenciler Yaz Spor Okullarıyla Buluştu - Son Dakika
Yerel

Bağcılar'da Öğrenciler Yaz Spor Okullarıyla Buluştu

Bağcılar\'da Öğrenciler Yaz Spor Okullarıyla Buluştu

Bağcılar Belediyesinin Yaz Spor Okullarında 44 farklı tesiste 130 öğretmen, 35 bin öğrenciye eğitim verecek.

14.06.2014 12:33  Güncelleme: 14:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bağcılar Belediyesi, öğrencilerin, yaz sezonunu en iyi şekilde değerlendirmeleri amacıyla 17 branşta eğitim verilen Yaz Spor Okulları'nın açılışı spor, sanat ve müzik dünyasının yıldız isimlerinin gösteri maçıyla yapıldı.

Bağcılar Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Mahmutbey Stadı'nda düzenlenen açılışta konuşan Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, ilçede 200 bine yakın öğrencinin eğitim gördüğünü belirterek, gençlerin okul dışındaki vakitlerini en iyi şekilde değerlendirmesini istediklerini söyledi.

Bu amaçla futbol, basketbol, voleybol, tenis, atletizm gibi branşlarda Yaz Spor Okulları açtıklarını ifade eden Çağırıcı, izci kampları gibi etkinliklerinin de olduğunu dile getirdi.

Bu yıl Yaz Spor Okulları'na rekor sayıda müracaat yapTığını belirten Çağırıcı, "Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizin en iyi şekilde yetişmesi için önemli projeleri hayata geçiriyoruz. Başarılı öğrencilerimizin katılımı ile İzmit Kefken'de Gençlik Kampı ile Beykoz Riva'daki İzci Kampı da devam ediyor. Hizmetlerimizde her zaman gençlerimize öncelik tanıdık, tanımaya devam edeceğiz" dedi.

Çağırıcı, kursiyerlerin spor malzemelerinin tamamını karşıladıklarını ve eğitim yerlerine ücretsiz götürüldüklerini aktararak, Yaz Spor Okulları'nda bu yıl 44 farklı tesiste 130 öğretmen tarafından 35 bin öğrenciye eğitim verileceğini kaydetti.

İlçede kursiyer sayısı artarken, branşlara da ilaveler yaptıklarını dile getiren Çağırıcı, bu yıl çocuklara ücretsiz yüzme kursu hizmeti verileceğini, iki havuzun açık olduğu ilçede tamamlandığında 10 havuzun hizmet vereceğini bildirdi.

Açılışta, AK Parti Bağcılar İlçe Başkanı İsmet Öztürk, Bağcılar İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz, Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz, Anadolu Üsküdar Spor Kulübü Başkanı Murat Şahin, Bağcılar Amatör Kulüpler Birliği Genel Sekreteri Mümin Kartal, Sivas Zara Belediye Başkanı Ahmet Pala, sanatçılar Nihat Doğan, Alişan, Baha, Bora Gencer, Hakan Ünsal, İlyas Tüfekçi, Sarı Adnan, Metin Yıldız, Ali Eren, Sivassporlu Ziya Erdal ve Giresunsporlu Samet Kartal gösteri maçı yaptı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bağcılar'da Öğrenciler Yaz Spor Okullarıyla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement