Öğrencilerden Adıyaman Belediye Başkanı Büyükaslan'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Öğrencilerden Adıyaman Belediye Başkanı Büyükaslan'a Ziyaret

Adıyaman Bilgi ve Kültür Evleri ile Sema-Der öğrencilerinden oluşan bir grup öğrenci, Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan'ı ziyaret etti.

05.08.2011 18:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman Bilgi ve Kültür Evleri ile Sema-Der öğrencilerinden oluşan bir grup öğrenci, Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan'ı ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette öğrencilere Sema-Der yönetim kurulu üyesi Ahmet Adıyaman eşlik etti.

Ziyaret esnasında en güzel misafirperverlik örneği sergileyen Başkan Büyükaslan'a teşekkür eden Ahmet Adıyaman, " Adıyaman Belediyesi'nin büyük destekleriyle kurulan ve bünyesinde yaklaşık 2 bin öğrenci barındıran Bilgi ve Kültür Evleri ve Sema-Der Okuma Salonu öğrencileri bu yıl büyük başarılara imza attılar. Bu başarıda elbette Sayın Belediye Başkanımızın da büyük emekleri var. Bu yıl ilk mezunlarını veren ve genelde maddi durumları iyi olmayan öğrencileri barındıran Adıyaman Bilgi ve Kültür Evleri ve Sema-Der Okuma Salonu 400 öğrenci mezun ederken, bunlardan 300'ü çeşitli Anadolu liselerini kazandı. Desteklerinden dolayı Sayın Başkanımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

Ziyaretle ilgili duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan, öğrencileri tebrik etti.

Başkan Büyükaslan, şöyle konuştu:

"Geleceğin teminatı olan bu gençlere sahip çıkmak bizim görevimizdir. Bu anlayışla her türlü gayret ve çabayı gösterdik. Bundan sonra da göstermeye devam edeceğiz. Sosyal belediyecilik düşüncesiyle sürdürmüş olduğumuz hizmetlerimiz neticesinde bu öğrencilerimizin başarı sağlamalarına çok sevindim. Kendilerini yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. "

Konuşmaların ardından öğrenciler, Başkanı Büyükaslan'a bir buket çiçek takdim ederek, birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

- ADIYAMAN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Öğrencilerden Adıyaman Belediye Başkanı Büyükaslan'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement