Öğrencilerden Anlamlı Duyarlılık - Son Dakika
Yerel

Öğrencilerden Anlamlı Duyarlılık

Öğrencilerden Anlamlı Duyarlılık

Akçakoca Mustafa Açıkalın Ortaokulunun ana sınıfı öğrencileri, harçlıklarından biriktirdikleri paralarla, sokak hayvanlarına süt ve mama alarak Akçakoca Hayvan Barınağı’na bıraktılar.

17.04.2015 18:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akçakoca Mustafa Açıkalın Ortaokulunun ana sınıfı öğrencileri, harçlıklarından biriktirdikleri paralarla, sokak hayvanlarına süt ve mama alarak Akçakoca Hayvan Barınağı'na bıraktılar.

Minik öğrencilerin velileriyle birlikte yürüttükleri kampanyaya, okulun orta bölümünde okuyan öğrencilerin de destek verdikleri öğrenilirken, satın aldıkları koliler dolusu yiyeceği hayvan barınağındaki köpeklere dağıtan minik öğrencilerin, bir hayli mutlu oldukları dikkatlerden kaçmadı. Okulun ana sınıfı öğretmeni Seda Şentürk, yürütülen çalışmalarla ilgili olarak, öğrencilerin çok duyarlı davrandıklarını söylerken, yapılan çalışmanın çocukların hayvan sevgisini geliştirmesi açısından son derece faydalı bir çalışma olduğunu ifade etti. Sokak hayvanlarını beslemek için yürütülen gıda toplama çalışmalarının bu yıl eğitim döneminin sonlarına denk geldiğini belirten Şentürk, bu ve benzeri kampanyaları kurum olarak her yıl tekrar edeceklerini sözlerine ekledi.

Yapılan çalışmalara yönelik bir değerlendirme yapan İl yerel hayvan koruma gönüllüsü, çevre ve yaşam hakkı aktivisti HAYTAP gönüllüsü Neşe Perihan Kulak ise, ilgi ve çabalarından ötürü Seda Şentürk'e teşekkür ederken, "Seda öğretmen ne alınması gerektiğinden, hangi gıdaların öncelikli olduğuna kadar birçok konuda bize danışarak hareket etti. Yürütülen çalışmanın ardından ihtiyaç duyulan malzemelerin alınmasını sağladı. Minik öğrencilerimizin kendi elleriyle hayvanlara yiyecek verdikleri bu etkinlikte emekleri oldukça fazladır. Kendisini ve temsilcisi olduğu okulumuzu bir kez daha tebrik ediyorum" açıklamasını yaptı. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğrencilerden Anlamlı Duyarlılık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement