Öğrencilerden Bilim Fuarı - Son Dakika
Yerel

Öğrencilerden Bilim Fuarı

Öğrencilerden Bilim Fuarı

Biga’da, İdriskoru İbrahim Aydın Ortaokulu öğrencilerinin bilimsel projelerinin sergilendiği "TÜBİTAK 4006" Bilim Fuarı açıldı.

05.05.2016 11:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Biga'da, İdriskoru İbrahim Aydın Ortaokulu öğrencilerinin bilimsel projelerinin sergilendiği "TÜBİTAK 4006" Bilim Fuarı açıldı.

Okul Müdürü İsmail Çetin, etkinlikte Fen Bilimleri, Sosyal Bilgiler, Türkçe, Matematik, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, Beden Eğitimi ve İngilizce dallarında 30 projenin sergilendiğini söyledi. Çetin, "Proje yürütücüsü Fen Bilimleri öğretmenimiz Umut Şengül başkanlığında hazırlanan bilim fuarları öğrencilerin vizyonunu genişleten ileriye farklı bir gözle bakmalarını sağlayan, onların bakış açılarını zenginleştiren geliştiren bir çalışmadır. Etkinlikteki amacımız, öğrencilerimizin ufkunu açmak, kendilerine güvenmelerini sağlamak, araştırma ve geliştirmeye yönlendirmektir " dedi. Törene, Biga Cumhuriyet Başsavcısı Can Tümer Keriş, İşadamı İbrahim Aydın, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ebru Boladan, Okul Müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Katılımcılar, daha sonra velilerin okul bütçesine katkı amaçlı hazırladıkları kermesi gezdi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğrencilerden Bilim Fuarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement