Öğrencilerden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Bayraklı Destek - Son Dakika
Güncel

Öğrencilerden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Bayraklı Destek

Cumhurbaşkanlığı Sarayında ilk kez tarihteki 16 Türk devletinin bayraklarının asılması ve askeri kıyafetlerini giyen askerlerin yer alması öğrencilerin ilgisini çekti.

22.01.2015 15:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Okullarına 16 Türk bayrağının asılmasını sağlayan TOKİ Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu öğrencileri, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın okullarını ziyaret etmesini istiyor.  TOKİ Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Mehmet Kardeş Okullarına asılan 16 Türk devletinin bayraklarının çok ilgi gördüğünü söyledi.Öğrencilerin ilgisinin memnuniyet verici olduğunu vurgulayan Kardeş,

“Öğrencilerimiz geçmişi merak ediyorlardı. Sürekli bu konularda sorular geliyordu. Bunu görsel hale getirelim istedik. Çocuklarımıza geçmişte yaşayan, kurulmuş olan devletlerimizi tanıtmak istedik. Bu maksatla yapıldı. Öğrencilerimiz ilgi gösteriyor. Sürekli sorular soruluyor, araştırma yapıyorlar” dedi.

Mehmet Kardeş, son olarak ise, “Sayın Cumhurbaşkanımızın Türk Devletlerinin askerlerini ve bayraklarını sergilemesi çocuklarımıza teşvik edici oldu” dedi.

Mehmet Akif Ersoy ilk ve ortaokulu Müdür Yardımcısı Sosyal Bilgiler Öğretmeni Şükrü Şahin’de meraklı öğrencilere bayrakların tarihsel süreci ve hangi devletlere ait olduğunu anlatarak bilgiler veriyor.

7'inci sınıf öğrencisi Emirhan Ergün, Cumhurbaşkanını okullarına davet etti ve bayrakları kendilerine anlatmasını istedi.

Bayrakların kendi istekleri doğrultusunda okul koridorlarına asıldığını ifade eden Emirhan Ergün “Cumhurbaşkanımızın Sarayındaki bayrakları ve askerleri bizde gördük. Bizde okul müdürümüzden istedik. Müdürümüzde bizim için bayrakları astırdı. Bunlardan çok memnunuz. Özellikle Cumhurbaşkanımızın okulumuzu ziyarete gelip, bu bayrakları tek tek anlatmasını çok isteriz” diye konuştu.

ALİ YILDIZ

Öğrencilerden Cumhurbaşkanı Erdoğan\'a Bayraklı Destek
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Öğrencilerden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Bayraklı Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement