Öğrencilerden Dünyaya Saygı Temalı Müzik Ve Dans Şöleni - Son Dakika
Güncel

Öğrencilerden Dünyaya Saygı Temalı Müzik Ve Dans Şöleni

"Dünyaya Saygı" temasıyla düzenlenen müzik gecesinde öğrenciler şarkılarını daha iyi bir dünya için seslendirdi.

07.06.2016 15:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bahçeşehir Okulları öğrencilerinden oluşan 450 kişilik koro, 100 kişilik orkestra ve 120 kişiden oluşan dans grubu izleyenleri büyüledi. Müzik gecesinin açılışı, Türkiye'de ilk kez bir okul tarafından kullanılan video mapping animasyon gösterisiyle yapıldı. "Kelebek Etkisi" isimli video mapping animasyon gösterisinde küçük sanılan dokunuşların bile dünyanın geleceğinde büyük etkiler yaratabileceği mesajı verildi. Büyük beğeni ile izlenen gösterinin ardından müzik ve dansın görsel şölenle tamamlandığı program velilerden büyük alkış aldı. Öğrenciler Türkçe ve İngilizce olarak seslendirdikleri şarkılarla izleyenleri dünyanın ve Türkiye'nin renkleriyle buluşturdu.

Enver Yücel'e Öğrencilerden Doğa Temalı Hediye

Bahçeşehir Okulları 22. Yıl Müzik Gecesi'ne katılan Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı Enver Yücel'e gecenin temasına uygun olarak sürpriz bir hediye verildi. Gecede görev alan öğrenciler, Enver Yücel adına geçtiğimiz yıllarda yanan Marmaris'in Serendi bölgesindeki ormanlara katkı olarak diktikleri 500 fidanın sertifikasını kendisine takdim etti. Müzik gecesinde konuşma yapan Enver Yücel, Bahçeşehir Okullarının temel ilkelerinden birinin çevre olduğunu söyledi ve dikilen 500 fidanın karşılığında, öğrenciler adına 5 bin fidan dikeceğinin müjdesini verdi. Enver Yücel konuşmasını "Öğrencilerimiz bu gece bizlere, onlara daha iyi bir dünya bırakmamız gerektiği mesajını veriyor. Amacımız, sürdürülebilir bir çevre için çalışan, birlikte yaşama kültürüne sahip, empati yeteneği gelişmiş gençler yetiştirmek. Bahçeşehir Okulları olarak bu amaç için çalışıyoruz." diye sürdürdü.

Bahçeşehir Okulları 22. Yıl Müzik Gecesi yoğun izleyici katılımıyla gerçekleşti. Bahçeşehir Okulları öğrencilerinin hazırladığı müzik gecesi, sahnedeki yaklaşık bin öğrencinin aynı anda alkış tutarak dünyayı kuraklıktan yemyeşil bir dünyaya dönüştürdükleri final gösterisiyle sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Öğrencilerden Dünyaya Saygı Temalı Müzik Ve Dans Şöleni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement