Öğrencilerden, Eğitim Öğretim Yılı Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Öğrencilerden, Eğitim Öğretim Yılı Ziyareti

Öğrencilerden, Eğitim Öğretim Yılı Ziyareti

Antalya’nın Korkuteli ilçesi’nde İlk ve Ortaokul öğrencileri, “İlköğretim Haftası” nedeniyle Kaymakam Erol Tanrıkulu’nu ziyaret etti.

28.09.2015 16:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Korkuteli ilçesi'nde İlk ve Ortaokul öğrencileri, "İlköğretim Haftası" nedeniyle Kaymakam Erol Tanrıkulu'nu ziyaret etti.

Korkuteli ilçesi'nde İlk ve Ortaokul öğrencileri, "İlköğretim Haftası" nedeniyle Kaymakam Erol Tanrıkulu, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Önal, Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Ufuk Arabacı ve Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz'ü makamlarında ziyaret etti.

Korkuteli Yaşar Yalçın İlkokulu öğrencileri Öğretmenleri Aytekin Yurtkulu ile birlikte Kaymakam Erol Tanrıkulu'nu makamında ziyaret etti. 2015-2016 eğitim-öğretim yılı açılışı ve ilköğretim haftası nedeniyle yapılan ziyarette Kaymakam Tanrıkulu, yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulunarak, "Eğitimde her daim ve her zaman elimizden gelen tüm çaba ve gayreti göstermeye çalışıyoruz. Çocuklarımızın kıyaslama yapabilmeleri, çevreyi tanıyabilmeleri, ilim, bilgi üretebilmeleri ve ülkemizin daha iyiye gitmesi adına çocukların eğitimi çok önemli. İnsan çok önemli ve biz insan onuruna yakışan, gelecekte de topluma, ülkemize ve dünyaya faydalı gençler yetiştirmeye niyetliyiz" dedi.

Kaymakamımız Erol Tanrıkulu, ziyarette öğrencilerle yakından ilgilenerek bir süre sohbet etti. Arif Cebeci Ortaokulu öğrencileri de Öğretmenleri ile birlikte Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Ufuk Arabacı'yı makamında ziyaret ederek çiçek takdim ettiler. Garnizon Komutanı Arabacı, Öğrencilere hediyeler verdi.

İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Belediye Başkan yardımcısı Hasan Önal'ı makamında ziyaret ederek Başkan Önal'a çiçek takdim ettiler.

Fikriye Ramazan Yalçın ilk ve ortaokulu öğrencileri ise Milli eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz'ü makamında ziyaret ederek çiçek takdim ettiler. Milli Eğitim Müdürü Kocagöz, Öğrencilere kitap hediye etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğrencilerden, Eğitim Öğretim Yılı Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement