Öğrencilerden Kaymakam Erkan'a Doğum Günü Sürprizi - Son Dakika
Yerel

Öğrencilerden Kaymakam Erkan'a Doğum Günü Sürprizi

Öğrencilerden Kaymakam Erkan\'a Doğum Günü Sürprizi

Ankara Gençlerbirliği Spor Kulübü’nün Bitlis’in Tatvan ilçesindeki futbol okulu öğrencileri tarafından bugün 42 yaşına giren Tatvan Kaymakamı Murat Erkan’a doğum günü sürprizi yapıldı.

01.03.2015 15:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Gençlerbirliği Spor Kulübü'nün Bitlis'in Tatvan ilçesindeki futbol okulu öğrencileri tarafından bugün 42 yaşına giren Tatvan Kaymakamı Murat Erkan'a doğum günü sürprizi yapıldı.

Kaymakam Murat Erkan'dan habersiz doğum günü programı hazırlayan öğrenciler, farklı bir etkinlik için İlçe Sosyal Hizmet Müdürlüğü'ne davet ederek doğum günü sürprizi yaptılar. Düzenledikleri sürpriz doğum günü programıyla Kaymakam Murat Erkan'ın yeni yaşını kutlayan öğrenciler, Kaymakam Erkan'a doğum günü pastası kestirip, kendi elleriyle ikramda bulunmayı da ihmal etmediler.

Futbol Okulu Koordinatörü Vedat Çoban ile birlikte Kaymakam Erkan'a unutulmaz bir doğum günü sürprizi hazırlayan öğrencilerin bu jestine karşılık Kaymakam Erkan da kestiği pastadan ikram etti. Düzenlenen sürpriz doğum günü programı için öğrencilere ve Futbol Okulu Koordinatörü Vedat Çoban'a teşekkür eden Murat Erkan, yeni yaşına öğrencilerle birlikte girmiş olmanın kendisini ayrıca mutlu ettiğini ifade etti.

Futbol Okulu Koordinatörü Vedat Çoban ise, futbol okulun yaklaşık 9 aydır açıldığını ve bu süre zarfında kendilerine en büyük desteği Kaymakam Murat Erkan'ın verdiğini söyledi. Bu vesile ile kendilerinin de öğrencilerle birlikte desteklerini esirgemeyen Kaymakam Murat Erkan'a doğum günü sürpriz hazırladıklarını ifade eden Çoban, "Tüm öğrencilerim adına kaymakamımızın doğum gününü ve yeni yaşını kutluyorum. Allah kendisine hayırlı ve uzun bir ömür nasip etsin inşallah" diye konuştu.

Kaymakam Erkan, doğum günü programının ardından öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğrencilerden Kaymakam Erkan'a Doğum Günü Sürprizi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement