Öğrencilerden Kızılay'a Anlamlı Yardım - Son Dakika
Yerel

Öğrencilerden Kızılay'a Anlamlı Yardım

Öğrencilerden Kızılay\'a Anlamlı Yardım

Ürgüp Hacı Ahmet Toksöz Okulu 6-B öğrencileri fazla giysilerini ihtiyaç sahibi çocuklara dağıtılmak üzere Kızılay Ürgüp Şubesi’ne bağışladı.

17.03.2015 13:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ürgüp Hacı Ahmet Toksöz Okulu 6-B öğrencileri fazla giysilerini ihtiyaç sahibi çocuklara dağıtılmak üzere Kızılay Ürgüp Şubesi'ne bağışladı.

Bağış programına, Hacı Ahmet Toksöz İlkokul Müdürü Cemal Hacımusalar, Kızılay Şube Başkanı Mehmet Yaman ve öğrencileri katıldı.

Öğrenciler burada sınıf öğretmenlerinin önderliğinde yürütülen projede evlerinden getirdikleri fazla elbiseleri ihtiyaç sahibi fakir çocuklara dağıtılması için Kızılay Ürgüp Şube Başkanı Mehmet Yaman ve Kızılay personellerine teslim etti.

Kızılay Ürgüp Şube Başkanı Mehmet Yaman Ürgüp Hacı Ahmet Toksöz Okulu İdarecilerine, öğretmenlerine ve 6-B öğrencilerine, yapmış oldukları bu anlamlı bağışlardan dolayı teşekkür etti.

Yaman, yaptığı açıklamada Türk Kızılay'ının 1868 yılından buyana Türkiye'de ve dünyada yardıma muhtaç herkesin yardımına koşan dünyanın en büyük yardım kuruluşlarından biri olduğunu söyledi. Yaman: "Ürgüp Hacı Ahmet Toksöz Okulu 6-B öğrencileri tarafından yapılan yardımları Kızılay olarak ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştıracağız. Yardımda bulunan bütün öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve okul müdürümüze teşekkür ediyorum" dedi.

Daha sonra Kızılay personelleri tarafından minik öğrencilere Kızılay Kumbarası ve çikolata hediye edildi. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğrencilerden Kızılay'a Anlamlı Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement