Öğrencilerden Kumluca Belediye Başkanı Çetinkaya'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Öğrencilerden Kumluca Belediye Başkanı Çetinkaya'ya Ziyaret

Mavikent Durali Yazıcı İlkokulunun 18 öğrencisi, Kumluca Belediye Başkanı Çetinkaya'dan belediyenin çalışmalarında engellileri düşünerek hareket etmesini istedi.

18.11.2015 09:49  Güncelleme: 10:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ANTALYA (AA) – Mavikent Durali Yazıcı İlkokulu 2-A sınıfınin 18 öğrencisi, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya'dan belediyenin çalışmalarında engellileri düşünerek hareket etmesini istediler.

Makamında gerçekleşen ziyarette öğrencileri ayakta karşılayan Belediye Başkanı Çetinkaya, tüm öğrencilerle tek tek tanıştı.

Sınıf öğretmeni Zekeriya Coşgun, ziyarette yaptığı konuşmada, amacının öğrencilerin farklı kişilerle iletişim kurmalarını sağlamak, başkalarına karşı kendilerini ifade edebilme alışkanlığı kazandırmak ve farklı kurumlar hakkında bilgi edinmelerini sağlamak olduğunu söyledi.

Belediye Başkanı Çetinkaya'ya teşekkür eden Coşgun, "Sizlere ilçemize, eğitim camiasına yaptığınız hizmetlerden ve bizleri konuk etmenizden dolayı teşekkür ediyorum. Bu ziyaretimiz öğrencilerimiz ve bizim için bir farklılık oldu. Eminim, öğrencilerimiz bu ziyareti hayatları boyunca hatırlayacak ve onların hayatlarında farklı bir yeri olacaktır" dedi.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya'da, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek sınıf öğretmeni Coşgun ve öğrencilerine teşekkür etti.

Kendisinin de bir eğitimci olarak insanlar arasındaki iletişimin önemini çok iyi bildiğini ifade eden Çetinkaya, bu gibi etkinliklerin küçük yaştaki öğrencilere öz güven kazandıracağını belirtti.

Öğrencilerden engellilerle ilgili istekler

Daha sonra söz alan öğrenciler de belediyenin engellileri de düşünerek çalışma yapmasını, Mavikent Mahallesi'nde okullarına giden yolun kenarına kaldırım yapılmasını, trafik ışıklarının engellileri de düşünerek sesli ikazlı olarak değiştirilmesini ve okul bahçelerine çocuk parkı yapılmasını istediler.

Ziyaretin sonunda, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, öğrencilere Kumluca Belediyesi logolu kupa bardak ve belediye kültürel yayınlarından hediye etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Öğrencilerden Kumluca Belediye Başkanı Çetinkaya'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement