Öğrencilerden Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Öğrencilerden Teşekkür Ziyareti

Öğrencilerden Teşekkür Ziyareti

Bitlis’in Ahlat Kaymakamlığı, Ahlat Belediyesi, Ahlat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile İstanbul Ahlat Kültür Turizm Tanıtma ve Yardımlaşma Derneği’nin (AHLATİSDER) işbirliği ile 10 günlük geziden dönen öğrenciler, Ahlat Belediye Başkanı A. Mümtaz Çoban’a teşekkür ziyaretinde bulundular.

12.08.2015 11:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis'in Ahlat Kaymakamlığı, Ahlat Belediyesi, Ahlat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile İstanbul Ahlat Kültür Turizm Tanıtma ve Yardımlaşma Derneği'nin (AHLATİSDER) işbirliği ile 10 günlük geziden dönen öğrenciler, Ahlat Belediye Başkanı A. Mümtaz Çoban'a teşekkür ziyaretinde bulundular.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul, Çanakkale ve Ankara gezisine gönderilen öğrenciler, Ahlat'a döndü. Gezi dönüşü Ahlat İlçe Müdürü Mutluk Özden ve gezide kendilerine refakat eden öğretmenlerle birlikte Ahlat Belediye Başkanı A. Mümtaz Çoban'ı makamında ziyaret eden öğrenciler, geziye verdiği destekten dolayı teşekkür ettiler. Ziyarette konuşan Ahlat İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutluk Özden, her ortaokuldan TEOG'da başarılı olan ilk 3 öğrenciyi geziye gönderdiklerini belirtti. Özden, "TEOG'da başarılı olan öğrencilerimizi hem ödüllendirmek hem de moral ve motivasyonlarının daha da artması için bir program dahilinde gezi düzenlendi. Refakatçi öğretmenlerimizin eşliğinde öğrencilerimiz İstanbul, Ankara ve Çanakkale'yi gezme imkanı buldular. Öğrencilerimiz ayrıca gezinin dışında İstanbul ve Ankara'daki üniversiteleri de ziyaret ettiler. Bu gezi organizasyonun düzenlenmesinde katkı ve desteklerini sunan Kaymakamımız Sayın Bülent Tekbıyıkoğlu'na, Belediye Başkanımız Sayın A. Mümtaz Çoban'a, İstanbul Ahlat Kültür Turizm Tanıtma ve Yardımlaşma Derneği'ne ve Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ayber'e, Sarıyer Belediyesi'ne ve Ahlatlı iş adamımız Sayın Yunus Ensari Beye milli eğitim camiası, öğrencilerimiz ve velilerimiz adına teşekkür ediyorum" dedi.

Ahlat Belediye Başkanı A. Mümtaz Çoban ise, belediye hizmetlerinin yanında her zaman sosyal ve kültürel faaliyetlere de destek verdiklerini belirterek, "Yapılan bu gezi organizasyonuna Ahlat Belediyesi olarak katkı sunduk. Birçok kalıcı işler, yatırımlar, hizmetler yapabilirsiniz ama insana yapılan yatırım en büyük yatırım olarak görüyoruz. Çocuklarımızın iyi bir moral ve motivasyon kazanmaları, eğitim yaşamlarına da büyük katkılar sunacaktır. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitimine katkı sunacak her türlü sosyal ve kültürel çalışmaya katkı sunmaya çalışacağız" diye konuştu.

Başkan Çoban'a teşekkür ziyaretinde bulunan öğrenciler ise, gezi boyunca yaptıkları gözlemleri anlattılar. Gezinin çok verimli ve güzel geçtiğini belirten öğrenciler, geziyi düzenleyenlere teşekkürlerini ilettiler. Ziyaret sonunda kendisini ziyarete gelen öğrencilere kalem hediye eden Belediye Başkanı Çoban, daha sonra öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğrencilerden Teşekkür Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement