Öğrencilere 53 Adet Bilgisayar Yardımı - Son Dakika
Yerel

Öğrencilere 53 Adet Bilgisayar Yardımı

Öğrencilere 53 Adet Bilgisayar Yardımı

Yapı ve Kredi Bankası Dış Ticaret Müdürü Süleyman Erdönmez tarafından Araban İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki ortaokullara 53 adet bilgisayar yardımı yapıldı.

25.03.2015 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yapı ve Kredi Bankası Dış Ticaret Müdürü Süleyman Erdönmez tarafından Araban İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki ortaokullara 53 adet bilgisayar yardımı yapıldı.

AK Parti Araban İlçe Başkanı Kamil Murat Kasney gazetecilere yaptığı açıklamada, "Akrabam olan, Yapı ve Kredi Bankası Dış Ticaret Müdürü Süleyman Erdönmez ile yaptığım görüşmede Araban ilçesindeki okullara eğitim-öğretime katkı amaçlı bilgisayar yardımında bulunmak istediğini belirtmesi üzerine ben de Araban İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ali Ertuğrul ile yaptığım görüşme sonunda okulların bilgisayar ihtiyacı olduğu tespit edildi. Bunun üzerine de Erdönmez, Araban İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki bilgisayar ihtiyacı olan ortaokullara dağıtılmak üzere 53 adet bilgisayar gönderdi" diye konuştu.

Araban İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teslim edilen 53 adet bilgisayar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki bilgisayar ihtiyacı olan ortaokullara Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, AK Parti Araban İlçe Başkanı Kamil Murat Kasney ve Araban İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ali Ertuğrul tarafından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde okul müdürlerine teslim edildi.

Erdönmez'in geçmiş yıllarda da Araban İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne 45 adet bilgisayar yardımında bulunduğunu bildirdi.

Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, AK Parti Araban İlçe Başkanı Kamil Murat Kasney ve Araban İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ali Ertuğrul ile okul müdürleri, eğitim-öğretime katkı amacıyla 53 bilgisayar yardımı yapan Yapı ve Kredi Bankası Dış Ticaret Müdürü Süleyman Erdönmez'e teşekkür etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğrencilere 53 Adet Bilgisayar Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement