Öğrencilere Balkan Ülkeleri Gezisi - Son Dakika
Yerel

Öğrencilere Balkan Ülkeleri Gezisi

Öğrencilere Balkan Ülkeleri Gezisi

Kütahya İmam Hatip Lisesi Mezun ve Mensupları Derneği (KİHMED), Kütahya Valiliği’nin de destekleriyle derslerinde başarılı olan 47 imam hatip lisesi öğrencisini Balkan ülkeleri gezisine gönderdi.

03.09.2015 13:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya İmam Hatip Lisesi Mezun ve Mensupları Derneği (KİHMED), Kütahya Valiliği'nin de destekleriyle derslerinde başarılı olan 47 imam hatip lisesi öğrencisini Balkan ülkeleri gezisine gönderdi.

Akşemsettin İmam Hatip Lisesi ile Evliya Çelebi İmam Hatip Lisesi'nden 47 öğrenci 'Geçmişin izinde, geleceğin peşinde' programı kapsamında 10 gün sürecek Balkan ülkeleri gezisine çıktı.

Kütahya İmam Hatip Lisesi Mezun ve Mensupları Derneği tarafından düzenlenen Kütahya Valiliği'nin de desteklediği program kapsamında Yunanistan, Makedonya, Kosova, Karadağ, Hırvatistan, Bosna Hersek, Sancak Bosna, Sırbistan ve Bulgaristan ülkeleri gezilecek.

Balkanlar gezisine gidecek öğrenciler Ulu Cami önünden uğurlandı. Uğurlama törenine Vali Şerif Yılmaz, İl Müftüsü Hacı Yusuf Gül, Kütahya İmam Hatip Lisesi Mezun ve Mensupları Derneği Başkanı Mustafa Önsay ile yönetim kurulu üyeleri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Öğrencilere hayırlı yolculuklar temennisinde bulunan Vali Şerif Yılmaz, "Balkanlar'ı bilmeyen Türkiye'yi tanıyamaz. Gittiğiniz yerlerden ders alın. Ecdadımızın Balkanlar'daki eserlerini görün. Mehmet Akif Ersoy'un doğduğu yere de gideceksiniz. İstiklal Marşı'mızın şairi de Balkanlar'dan dikkat edin. Oradaki maneviyatı yakalayın, buraya geldiğinizde de aktarın" ifadelerini kullandı. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğrencilere Balkan Ülkeleri Gezisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement