Öğrencilere Başarı Belgesi - Son Dakika
Yerel

Öğrencilere Başarı Belgesi

Öğrencilere Başarı Belgesi

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Kazanım Değerlendirme Sınavı’nda başarılı olan öğrencilere başarı belgesi verildi.

26.03.2016 12:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Gediz ilçesinde, Kazanım Değerlendirme Sınavı'nda başarılı olan öğrencilere başarı belgesi verildi.

Gediz'de yapılan 8. Sınıf Kazanım Değerlendirme Sınavında başarılı olan öğrencilerin motivasyonlarını artırmak, birbiriyle bilgi paylaşımı yapmalarını sağlamak amacıyla Evliya Çelebi Anadolu Lisesi'nde yemekli program düzenlendi. Programa Gediz İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aydın, Şube Müdürleri Sabri Gökbayrak ve Mesut Topaloğlu, Evliya Çelebi Anadolu Lisesi Müdürü Ali Demircan, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Yemekten önce bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aydın, "Amacımız bu başarılarınızı 27-28 Nisan 2016 tarihlerinde yapılacak olan 2. Dönem Ortak sınavlarda da göstermeniz. Sizlerin başarısı için devletimiz gereken her türlü imkanları sizleri sunmaktadır. Başarılarınızdan dolayı başta okul idarecilerinizi, öğretmenlerimizi ve siz değerli öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Daha güzel başarılar getirmenizi temenni ediyor ve sizleri kutluyorum" dedi.

Yemeğin ardından ilçe genelinde 8. Sınıf öğrencilerine yönelik yapılmış olan Kazanım Değerlendirme Sınavında okullarında başarılı olan öğrencilere İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aydın tarafından Başarı Belgesi verildi. (MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğrencilere Başarı Belgesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement