Öğrencilere Çizgi Filmli Bilinçlendirme - Son Dakika
Yerel

Öğrencilere Çizgi Filmli Bilinçlendirme

Öğrencilere Çizgi Filmli Bilinçlendirme

Şanlıurfa Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü ilkokul öğrencilerini ‘Güven ile Sağlıklı Yaşam, Diyabet ve Obezite’ konusunda çizgi film izleterek bilgilendirdi.

24.03.2015 16:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü ilkokul öğrencilerini 'Güven ile Sağlıklı Yaşam, Diyabet ve Obezite' konusunda çizgi film izleterek bilgilendirdi.

Şanlıurfa Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü'nde görevli Eczacı Leyla Kaya tarafından Mevlana ve Yenice İlköğretim Okulunda öğrenim gören öğrencilere 'Sosyal Güvenlik Eğitim Serisi 3' kapsamında 'Güven ile Sağlıklı Yaşam, Diyabet ve Obezite' isimli çizgi film izlettirildi. Dengeli ve sağlıklı beslenmeye dikkat çekilen çizgi filmi heyecanla izleyen öğrenciler, artık diyabet ve obeziteye karşı daha dikkatli davranacaklarını ifade ettiler. Sağlıklı yaşam, diyabet ve obezite gibi konularda okul çağındaki öğrencileri bilgilendirmek ve bilinçlendirmek amacıyla Şanlıurfa'daki okulları ziyaret edeceklerini söyleyen Eczacı Leyla Kaya, öğrencilere Diyabet ve Obezitenin neden olduğu hastalıklar, düzenli beslenmeye özen gösterilmesi ve spor yapılması gerekliliğini anlattı.

Pratik fiziksel aktivite önerilerinde bulunan Kaya ile Performans Servisi çalışanı Ali Gündüz, programın sonunda öğrencilere 'Sağlıklı Yaşam, Diyabet ve Obezite' konulu Sosyal Güvenlik eğitim Serisi 3 Kitapçığı ve çizgi film CD'sini dağıttı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğrencilere Çizgi Filmli Bilinçlendirme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement