Öğrencilere Danimarka Gezisi Ödülü - Son Dakika
Güncel

Öğrencilere Danimarka Gezisi Ödülü

Öğrencilere Danimarka Gezisi Ödülü

Alaşehir'deki Yeşilyurt Ortaokulunu ziyaret eden Mustafa Ata, son sınıf öğrencilerinden TEOG sınavında başarılı olan ilk üç öğrenciye Danimarka tatili sözü verdi.

13.11.2015 09:38  Güncelleme: 11:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Danimarka'dan gelerek Manisa'nın Alaşehir İlçesi'ndeki Yeşilyurt Ortaokulu'nu ziyaret eden Mustafa Ata, son sınıf öğrencilerinden TEOG sınavında başarılı olan ilk üç öğrenciye Danimarka tatili sözü verdi.

Danimarka'da yaşayan ve doğup büyüdüğü Alaşehir'in Yeşilyurt Mahallesi'ne gelen Mustafa Ata (55), bu yıl yapılacak TEOG sınavlarında Yeşilyurt Ortaokulu'ndan en yüksek puanı alacak ilk üç öğrenciyi bir hafta Danimarka'da misafir etme sözü verdi. Yeşilyurt Ortaokulu Müdürü Ersan Akcan ve tarih öğretmeni İsmail Çetin ile görüşüp ihtiyaçlar hakkında bilgi alan Ata, "Uzun yıllardır Danimarka'da yaşıyorum. Kaportacılık sektöründe kendi işimi yapıyorum. Eğitim için bir şeyler yapmak istediğimi söyleyince böyle bir fikirde mutabakata vardık. TEOG sınavlarında en yüksek puanı alan 3 öğrencimizi uçak biletleri dahil tüm masrafları bana ait olmak üzere yaz tatilinde Danimarka'da misafir edeceğim. Tüm öğrencilerimize şimdiden başarılar diliyorum" dedi.

Yeşilyurt Ortaokulu Müdürü Ersan Akcan, Mustafa Ata'nın sözünden büyük mutluluk duyduklarını belirterek, "Bu hediye öğrencilerimize bir teşvik ve motivasyon olacak. Okulumuz adına, bütün Yeşilyurtlular adına Mustafa Ata'ya teşekkür ediyorum" diye konuştu. - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Öğrencilere Danimarka Gezisi Ödülü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement