Öğrencilere Karne Şenliği - Son Dakika
Güncel

Öğrencilere Karne Şenliği

Esenlerli öğrenciler, Karne Şenliği'nde hem karnelerini aldı, hem de yorgunluklarını attı.

23.01.2015 16:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esenlerli öğrenciler, Esenler Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği Karne Şenliği'nde yoğun geçen bir dönemin ardından hem karnelerini aldı, hem de yorgunluklarını attı. Dr. Kadir Topbaş Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen programa; Esenler Kaymakamı Yüksel Ünal, Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Taşçı, Esenler İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Ercan, Esenler Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hüseyin Cerrahoğlu, ilçede eğitim gören öğrenciler ile velileri ve öğretmenler katıldı. Programda protokol üyeleri söz alarak öğrencilere verimli bir tatil geçirmeleri yönünde temennilerde bulundular.

BOL BOL EĞLENDİLER

Salonu dolduran yüzlerce çocuğun bolca eğlendiği ve stres attığı Karne Şenliği'nde müzik, dans ve gösteri bir aradaydı. Şovlara sahnede de eşlik eden minikler, hem dans etti hem de oyun oynadılar. Şiirler ve naatların da seslendirildiği programda Esenler'de görev yapan müzik öğretmenleri de dinleyenlere Türk Halk Müziği konseri verdi.

BAŞARILILAR ÖDÜLLENDİRİLDİ

Programın sonunda protokol üyeleri, öğrencilere karnelerini ve başarı belgelerini takdim etti. TEOG sınavında Türkiye genelinde 1'inci olan 15 öğrenci ile il ve ilçe genelinde yapılan kültür - sanat ve spor yarışmalarında başarılı olan öğrencilerin de ödüllendirildiği program renkli görüntülere sahne oldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Öğrencilere Karne Şenliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement