Ögrencilere Kırtasiye ve Giyim Yardımı - Son Dakika
Yerel

Ögrencilere Kırtasiye ve Giyim Yardımı

Ögrencilere Kırtasiye ve Giyim Yardımı

İstanbul Biltek Koleji, kardeş okul olarak seçtiği Kubacık İlköğretim Okulu öğrencilerine giyim ve kırtasiye yardımı yaptı.

11.06.2013 18:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Biltek Koleji, kardeş okul olarak seçtiği Kubacık İlköğretim Okulu öğrencilerine giyim ve kırtasiye yardımı yaptı.

Beşir Derneği Şanlıurfa İl Temsilciliğinin girişimleri sonucunda İstanbul Biltek Koleji'nin kardeş okul olarak seçtiği Şanlıurfa Merkeze bağlı Kubacık İlköğretim Okulu öğrencilerine giyim ve kırtasiye yardımında bulundu.

İstanbul Biltek Koleji'nin temin ettiği giyim ve kırtasiye malzemeleri okuldaki tüm öğrencilere dağıtıldı. Giyecekler ise okul yönetimi tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi 100 öğrenciye verildi.

Yardım törenine Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Vural, Beşir Derneği Şanlıurfa Temsilcisi Yrd. Doç. Dr. Feridun Akkafa, TÜBİAD İl Sorumlusu Yrd. Doç. Dr. Ahmet Kaya, Semerşah İl Sorumlusu Halil Akgül, Beşir Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Yüksek Çevre Mühendisi İbrahim Bayhan ve Kubacık İlköğretim Okulu Müdürü Betül Koyuncu katıldı.

Yardım dağıtım töreninde konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci "Bugün burada bir kez daha insanların eğitime ne kadar destek verdiğini ve insanların eğitime ne kadar ihtiyaç duyduğunu bugün burada gördük. Ben bu yardımın Kubacık Okulumuzda okuyan ve ihtiyaç sahibi olan öğrencilere ulaşmasında emeği geçen başta Beşir Derneği Şanlıurfa İl Temsilcisine, İstanbul Biltek Koleji öğretmen ve öğrencilerine, Milli Eğitim camiası adına teşekkür ediyorum" dedi.

Beşir Derneği İl Temsilcisi Dr. Feridun Akkafa ise yaptığı konuşmada "Beşir Derneği'nin yurt içi 237 ve yurt dışında 42 temsilcilik ile gıda, doğal afet, sağlık, giyecek, barınma, sosyal ve kültürel her türlü alanda olduğu gibi eğitim yardımlarında da çalışmalarını sürdürüyor. İlköğretim, lise, lisans, yüksek lisans ve doktora yapan öğrencilerimize, burs yardımları, eğitim araç gereç yardımları, barınma yardımları, giyim yardımı, ulaşım yardımı, yurt dışı eğitim yardımları faaliyetlerinde bulunuyor" diye konuştu.

'İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır' düsturuyla hizmet ettiklerini kaydeden Dr. Akkafa, Kubacık Okulu'nda olmaktan mutlu duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Yapılan konuşmaların ardından, hazırlanan yardım paketleri öğrencilere dağıtıldı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ögrencilere Kırtasiye ve Giyim Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement