Öğrencilere Kitaplar Baygem'den - Son Dakika
Yerel

Öğrencilere Kitaplar Baygem'den

Öğrencilere Kitaplar Baygem\'den

Bayraklı Belediyesi Gençlik ve Eğitim Merkezi (BAYGEM)’in öğrencileri ders başı yaptı.

06.10.2015 11:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayraklı Belediyesi Gençlik ve Eğitim Merkezi (BAYGEM)'in öğrencileri ders başı yaptı. Ücretsiz olarak eğitim veren BAYGEM'de bin 80 öğrenciye yine ücretsiz olarak yardımcı kaynak ders kitabı dağıtıldı.

Bayraklı Belediyesi Gençlik ve Eğitim Merkezi (BAYGEM), okulların açılmasıyla birlikte çalışmalarına başladı. Öğretmenler de öğrencileriyle buluşmanın heyecanını yaşadı. Öte yandan, öğrencilere yeni dönemde faydalanacakları kaynak ders kitaplarının dağıtımı geçtiğimiz gün gerçekleştirildi. 6,7 ve 8. sınıf öğrencilerine için Türkçe, Matematik, Fen, İngilizce ve Sosyal Bilgiler, 11 ve 12. sınıflar için Matematik, Geometri, Türkçe, Tarih, Coğrafya, Felsefe, Fizik, Kimya ve Biyoloji yardımcı ders kitapları öğrencilere teslim edildi. Kitaplar sayesinde öğrencilerin derslerini pekiştirmeleri ve sınavlarda karşılaşabilecekleri sorulara rahatlıkla cevap vermeleri hedefleniyor.

"Öğrencilerimiz yardımcı kaynak ders kitaplarından bir eğitim ve öğretim yılı boyunca faydalanacaklar" diyen Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Toplamda bin 80 öğrencimize kitap dağıtımında bulunduk. Onlardan tek isteğimiz ders çalışıp başarılı olmaları. BAYGEM'in son yıllardaki başarı oranı hepimizin göğsünü kabartıyor. Öğrenciler hayal ettikleri lise ve üniversiteleri kazanıyorlar. Bu başarıları bizi o kadar mutlu ediyor ki bunun gerçekten ifade etmek güç. Yeni bir dönem daha başladı. Belediye olarak çocuklarımızın, gençlerimizin yanındayız. Elimizden geldiğince onlara destek olmaya devam edeceğiz. Tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğrencilere Kitaplar Baygem'den - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement