Öğrencilere "Modern Saç Kesim Teknikleri" Eğitimi Verildi - Son Dakika
Yerel

Öğrencilere "Modern Saç Kesim Teknikleri" Eğitimi Verildi

Siirt'te, İstanbul Berberler Odası ve Atlas Jet Mesleki Eğitim Merkezi işbirliğiyle "Modern Saç Kesim Teknikleri" eğitimi verildi.

16.12.2014 17:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt'te, İstanbul Berberler Odası ve Atlas Jet Mesleki Eğitim Merkezi işbirliğiyle "Modern Saç Kesim Teknikleri" eğitimi verildi.

Endüstri Meslek Lisesi toplantı salonunda gerçekleşen eğitimler hakkında bilgi veren İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz, öğrencilerin okulda öğretmenlerinden ve ustalarından gördüğü çalışmaları izlemelerini ve bunun üzerine kendi yeteneklerini katmalarını istediklerini söyledi.

Öğrencilerin, modern saç kesim eğitimiyle hedeflerini yükselteceğini ve mesleki alanda kendilerine katkı sağlayacak bir eğitim olduğunu anlatan Akyüz, şöyle konuştu:

"Burada verilen eğitimi iş yerinizde de yapmaya çalışın. Mutlaka size katkı sağlayacaktır. Bizim yaptığımız meslek dünyanın en güzel mesleği. Farklı olmanız gerekiyor. Sıradan bir kuaför, sıradan bir berber çizgisinden çıkmanız farklılık yaratmanız gerekiyor. İlla ki para kazanırsınız ama hizmet ve sanat olarak kendinizi farklı kılmanız gerekiyor. Ben bugün ki eğitimin mesleki alanda büyük fayda sağlayacağına inanıyorum."

Eğitmen Arca Acar, verdiği eğitimin öğrencilere faydalı olmasını dileyerek, "Umarım sizin hayatınızda da bu bir kırılma noktası olur ve size bir şeyler katabilirim. Size biraz bu işle ilgili farklı yönlerde görme keyfini katabilirim" dedi. - Siirt

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Öğrencilere 'Modern Saç Kesim Teknikleri' Eğitimi Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement