Öğrencilere "Sınav Stresini Yenme ve Ders Çalışma" Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Öğrencilere "Sınav Stresini Yenme ve Ders Çalışma" Etkinliği

Öğrencilere "Sınav Stresini Yenme ve Ders Çalışma" Etkinliği

Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlı Psikolojik ve Sosyal Rehabilitasyon Şube Müdürlüğü’nce düzenlenen Sınav Stresini Yenme ve Ders Çalışma konulu etkinlik, Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirildi.

29.04.2015 12:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlı Psikolojik ve Sosyal Rehabilitasyon Şube Müdürlüğü'nce düzenlenen Sınav Stresini Yenme ve Ders Çalışma konulu etkinlik, Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu'nda gerçekleştirildi.

Etkinliğe konuşmacı olarak Ç.Ü. Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Oğuz Kutlu katıldı. Doç. Kutlu, salonu dolduran öğrencilere hitap ederek, daha verimli ders çalışma konusunda yol gösterdi, bilimsel yöntemleri anlattı.

Sunumunun ardından öğrencilerin sorularına da yanıt veren Doç. Dr. Oğuz Kutlu, öğrencilerin kafalarındaki soru işaretlerini gidermeye çalıştı.

Etkinliğin ardından Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Op. Dr. Fatih Karayandı, Adanalıların bedensel-ruhsal sağlığının korunmasıyla ve topluma yararlı olacak konularda bilgilendirme yapılmasıyla ilgili faaliyetlere devam edeceklerini ifade ederek, Doç. Dr. Oğuz Kutlu'ya teşekkür etti. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğrencilere 'Sınav Stresini Yenme ve Ders Çalışma' Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement