Öğrencilere Tanıtım Gezisi - Son Dakika
Yerel

Öğrencilere Tanıtım Gezisi

Öğrencilere Tanıtım Gezisi

Hisarcık Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından 11 ve 12. sınıf öğrencileri için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’ne tanıtım gezisi düzenlendi.

16.11.2015 16:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hisarcık Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından 11 ve 12. sınıf öğrencileri için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'ne tanıtım gezisi düzenlendi.

Hisarcık Anadolu İmam Hatip Lisesince öğrencilerin bir üst öğrenim kurumunu tanımak amacıyla iki öğretmen gözetiminde 11 ve 12. Sınıf öğrenciden oluşan bir grupla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi İlahiyat Fakültesine tanıtım gezisi düzenlendi.

Geziyle ilgili bir açıklama yapan Okul Müdürü Fatih Yaman, "11 ve 12. sınıf öğrencilerimiz bir üst öğrenim kurumunu tanımak amacıyla Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Seyid Ali Baltacı ve Rehber Öğretmen Murat Pınar nezaretinde Eskişehir Osmangazi Üniversitesi İlahiyat Fakültesini ziyaret ederek üniversite ve birimler hakkında yetkililerden bilgiler aldılar. Ayrıca öğrencilerimiz Eskişehir'in önemli turistik yerlerinden biri olan Sazova Parkını da gezerek stres atmışlardır. Bu gezide öğrencilerimize nezaret eden öğretmenlerimize ve bizleri kabul eden Üniversite heyetine çok teşekkür ediyoruz" dedi. (MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğrencilere Tanıtım Gezisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement