Öğrencilere Tiyatroyla Trafik Eğitimi - Son Dakika
Yerel

Öğrencilere Tiyatroyla Trafik Eğitimi

Öğrencilere Tiyatroyla Trafik Eğitimi

Adana’nın Tufanbeyli ilçesinde anasınıfı ve ilköğretim okulu öğrencileri trafik kurallarının anlatıldığı ’Bizimkiler Trafikte’ adlı tiyatro oyununu izledi.

25.11.2016 10:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'nın Tufanbeyli ilçesinde anasınıfı ve ilköğretim okulu öğrencileri trafik kurallarının anlatıldığı 'Bizimkiler Trafikte' adlı tiyatro oyununu izledi.

Tufanbeyli Belediyesi tarafından organize edilen Nihat Bilge yönetimindeki 'Bizimkiler Trafikte' adlı eğitici oyun, Hükümet Konağı Konferans Salonu'nda sahnelendi. 5 seans ve gün boyu devam eden oyunu ilçe merkezinin yanı sıra otobüslerle taşınan köy okullarının öğrencileri de izledi.

TEOG Sınavı dolayısıyla okulların tatil edildiği günde öğrencilere tiyatro jesti yapan Belediye Başkanı Remzi Ergü, kendi çocuğu ve eşiyle birlikte çocukların tiyatro sevincine ortak oldu.

Birçoğu ilk kez tiyatroyla tanışan çocuklar, Başkan Remzi Ergü'ye teşekkür etti. Başkan Ergü de, "Çocuklarımız, sahnelenen oyunla hem eğlendi, hem de trafik ve kuralları hakkında bilgi sahibi oldu. Onların mutluluğu her şeye değer. Aralarında ilk kez tiyatroyla tanışanlar da vardı" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğrencilere Tiyatroyla Trafik Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement