Öğrencilere Vakıf Desteği - Son Dakika
Yerel

Öğrencilere Vakıf Desteği

Öğrencilere Vakıf Desteği

Pazartesi günü başlayacak yeni eğitim öğretim dönemine ailelere, Düzce Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı desteği. Yardıma ihtiyacı olan ailelere, kimsesizlere, yardıma muhtaçlara destek olan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı okullar öncesinde öğrenci ailelerini de unutmadı.

13.09.2014 09:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pazartesi günü başlayacak yeni eğitim öğretim dönemine ailelere, Düzce Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı desteği. Yardıma ihtiyacı olan ailelere, kimsesizlere, yardıma muhtaçlara destek olan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı okullar öncesinde öğrenci ailelerini de unutmadı. Vakıf, sürekli yaptığı yardımların yanı sıra yeni eğitim öğretim dönemi öncesinde de öğrenci ailelerine ve öğrencilere destek oluyor.

Yardıma ihtiyacı olan vatandaşların, yardım bekleyenlerin umut kapısı olan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, yeni eğitim öğretim dönemi öncesinde de çocuğu öğrenci olan ailelere umut oluyor. Tatillerin bittiği son haftada toplam 400'ün üzerinde vatandaşa yardım dağıtılmasına karar verildi. Yapılacak yardımlar arasında en önemli payı giyecek ve nakit kalemlerinde öğrenci ailelerine ayıran Düzce Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ayrıca afetzede 2 aileye, çocuğu askerde ve yardıma muhtaç 20 aileye, 65 yaşını doldurmuş muhtaç 8 kişiye de yardım edilmesi kararı çıktı.

Alınan bilgilere göre yardımların devam edeceği ancak Vakıftan yardım almak isteyen vatandaşların herhangi bir sosyal güvencelerinin ve üzerlerine gayri menkul olmama şartı aranıyor. Bu şartlara uyan vatandaşlara ise ihtiyaç duyulan alanlarda yardımlar yapılmaya devam ediyor. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğrencilere Vakıf Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement