Öğrencileri Ertül Gülsoy Anısına Sergi Açtı - Son Dakika
Yerel

Öğrencileri Ertül Gülsoy Anısına Sergi Açtı

Öğrencileri Ertül Gülsoy Anısına Sergi Açtı

Atölye EG’nin kurucusu olan ve 2010 yılında hayatını kaydeden sanatsever Öğretmen Ertül Gülsoy anısına Küçük Sanat Atölyesi Karma Resim Sergisi açıldı.

04.05.2015 16:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atölye EG'nin kurucusu olan ve 2010 yılında hayatını kaydeden sanatsever Öğretmen Ertül Gülsoy anısına Küçük Sanat Atölyesi Karma Resim Sergisi açıldı.

Atölye EG'nin kurucusu resim öğretmeni merhum Ertül Gülsoy, öğrencileri tarafından unutulmadı. 2010 yılının Temmuz ayında hayatını kaybeden Ertül Gülsoy anısına Küçük Sanat Atölyesi Karma Resim Sergisi Düzce Belediyesi Kültür ve Sergi Salonunda açıldı.

Serginin açılışına Kültür ve Turizm Müdürü Özcan budak, MHP Düzce İl başkanı Onur Özen, MHP Düzce milletvekili adayları, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in eşi Gönül Keleş, davetliler ve Atölye EG'nin öğrencileri katıldı.

Serginin açılışında yapılan konuşmada "Gönül dostu, sanat ehli, unutulmaz hocamız'Ertül Gülsoy'un anısına düzenlediğimiz resim sergimize hoş geldiniz. Sergimizde göreceğiniz tüm eserlerimizde bize bu sanatta öğretmenlik yapan bizi yetiştiren Ertül Hocamızın emek ve sanat ruhunun yansıması vardır. Onu hiç unutmuyoruz. Genç yaşta aramızdan ayrılışının hüznü hep içimizdedir. Ertül öğretmeni özlem, saygı ve rahmetle anıyoruz. Ruhu şad olsun. Merhum Ertül'ün açtığı yola şimdi sevgili arkadaşımız Hülya Küçük'ün önderliğinde Küçük Sanat Atölyesinde devam ediyoruz. Hülya arkadaşımıza emeklerinden ve katkılarından dolayı huzurunuzda kendim ve arkadaşlarım adına teşekkürlerimizi sunuyoruz. Dileğimiz sevgili Hülya ile nice sanat yıllarına" denildi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğrencileri Ertül Gülsoy Anısına Sergi Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement