Öğrencilerin Dileği Gerçekleşti - Son Dakika
Yerel

Öğrencilerin Dileği Gerçekleşti

Öğrencilerin Dileği Gerçekleşti

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü ziyaret eden Şehit Jandarma Er Serhat Genç İlkokulu öğrencilerinin bilgisayar sınıfı dileği, gerçekleşti.

08.05.2015 12:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'yü ziyaret eden Şehit Jandarma Er Serhat Genç İlkokulu öğrencilerinin bilgisayar sınıfı dileği, gerçekleşti.

Bir ay önce Başkan Tütüncü'den bilgisayar sınıfı ve kütüphane isteyen çocukların bu dileği gerçekleşti. Okul aile birliğinin eğitim kurumunun yararına düzenlediği çocuk şenliği ve kermese katılan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, bilgisayar sınıfının açılışını yaptı. Etrafını saran öğrenciler Başkan Tütüncü'ye teşekkür ederken, okul müdürü Şevket Altun ise, bu desteklerin devamının geleceğinden emin olduğunu söyledi.

Okulda gelenekselleşen şenliğe her yıl katıldığını belirten Başkan Tütüncü ise, bu sayede hem gönül bağlarını güçlendirdiklerini, hem de okula gerekli kazanımları üstlendiklerini söyledi. Artık çocukların bilgisayarla tanıştığını söyleyen Başkan Tütüncü, bu sayede daha iyi bir eğitim alabileceklerini ifade etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğrencilerin Dileği Gerçekleşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement