Öğrencilerin Kavurma Hayali Gerçek Oldu - Son Dakika
Güncel

Öğrencilerin Kavurma Hayali Gerçek Oldu

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, sosyal medya üzerinden kavurma isteyen ve yurtta kalan öğrenciye sürpriz yaparak, tüm okula kavurma ikram etti.

05.10.2015 18:34  Güncelleme: 09:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, sosyal medya üzerinden kavurma isteyen ve yurtta kalan öğrenciye sürpriz yaparak, tüm okula kavurma ikram etti. Ordu Fen Lisesi 10. sınıf öğrencisi Kübra Battal, sosyal medya hesabından Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'a kavurma isteğini belirtti. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ın resmi Twitter hesabına, "Kavurma istiyorum. Yurtta kaldığımdan dolayı doya doya yiyemedim başkanım' diye yazan Battal'ın bu isteğine Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, duyarsız kalmadı. Yılmaz, kendi hesabından, Kübra Battal'a cevap vererek, "Nereye teslim edeyim" diye sordu. Bunun üzerine Kübra'nın arkadaşları da sohbete katılarak, "Başkanım tüm OFL Kız Yurdu olarak kavurma istiyoruz" diye yazdı.

Tüm okul kavurma yedi

Bunun üzerine Yılmaz, kızların öğrenim gördüğü Ordu Fen Lisesindeki tüm öğrencilere kavurma ikramında bulundu. Onlarla öğle yemeğinde bir araya gelen Yılmaz, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, "Önce Kübra, sonra da Beyzanur bana ulaştılar. Ben bana atılan tüm mesajları bizzat takip ediyorum. Kübra'nın attığı mesaj gerçekten çok orijinaldi. Ben de kendisine 'yerini bildir hemen göndereyim' dedim. Sonra Beyzanur da sohbete katılarak, 'Biz yurttayız ve tüm arkadaşlarımız istiyor' dedi. Biz de sözümüzü yerine getirerek bütün okula kavurma ikramında bulunduk. Ben Kübra ve Beyzanur'u bu medeni cesaretlerinden dolayı kutluyorum" dedi.

Ordu Fen Lisesi Yurdu'nda kalan 10. sınıf öğrencisi Kübra Battal ise "Ben açıkçası başkanımızın bizzat kendisinin dönüş yapacağını sanmıyordum. Geri dönüş yaptığı zaman da arkadaşım beni aradı, "Twitter'ına bak" dedi. Çok şaşırdım. Çok mutlu oldum. Beklemediğimiz için önce çok şaşırdık, sonra da çok sevindik" diye konuştu.

"Yurtta kaldığımız için Kurban Bayramı'nda doya doya kavurma yiyememiştik" diyen Battal, "Etüt saatindeydik. Canım kavurma çekti, sonra kavurmayla ilgili bir twet attım. Sonrasında ise yurtta kalan arkadaşlarım da 'Biz de istiyoruz' diye mesaj atınca başkanımız bizleri kırmadı. Bugün bizleri çok sevindirdi. Bizler bunu asla unutmayacağız" ifadesini kullandı.

Yılmaz, Cerrahpaşa Tıp Fakültesini kazanmak istediklerini söyleyen Kübra ve Beyzanur'a, eğitim süreleri boyunca burs sözü de verdi.

Öğrencilerin Kavurma Hayali Gerçek Oldu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Öğrencilerin Kavurma Hayali Gerçek Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement