Öğrencilerin Objektifinden Sergisine İlgi Büyük - Son Dakika
Yerel

Öğrencilerin Objektifinden Sergisine İlgi Büyük

Öğrencilerin Objektifinden Sergisine İlgi Büyük

Diyarbakır'ın Çermik İlçesi Atatürk Ortaokulu öğrencileri fotoğrafçılık yeteneklerini sergiledi

20.05.2016 16:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çermik İlçesi Atatürk Ortaokulu öğrencileri tarafından çekilen fotoğraflarla ilgili fotoğraf sergisi açıldı. Kaymakamlık binasındaki Milli Eğitim Müdürlüğü katında yapılan fotoğraf sergisinin açılışını Milli Eğitim Müdürü Murat Bozdoğan yaptı.

Birbirinden farklı 58 eserin yer aldığı fotoğraf sergisi, vatandaşlar tarafından oldukça beğeni topladı. Ortaokulun Görsel Sanatlar Öğretmeni Yılmaz Tuncay, görsel sanatlar kulübü olarak düzenledikleri fotoğraf sergisinde, öğrencilerin ilçenin tarihi ve turistik güzelliklerini gözler önüne serdiklerini söyledi.

Öğretmen Tuncay, görsel sanatlar kulübü olarak iki ay boyunca ilçenin tarihi ve turistik yerlerine geziler düzenlediklerini, bunun sonucunda da en güzel fotoğrafların seçilerek bu yıl farklı bir çalışmaya imza attıklarını belirtti. Serginin açılışını yapan Milli Eğitim Müdürü Murat Bozdoğan da öğrencileri kutlayarak çok farklı ve güzel bir çalışma olduğunu, bu fotoğraflarla birlikte aynı zamanda öğrencilerin kendi tarihi bilgilerini geliştirdiklerini söyledi. Sergi, yapılan ikramlarla sona erdi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Öğrencilerin Objektifinden Sergisine İlgi Büyük - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement