Öğrencinin Bıraktığı Çantalar Polisi Alarma Geçirdi - Son Dakika
Güncel

Öğrencinin Bıraktığı Çantalar Polisi Alarma Geçirdi

Bursa'da, bir lise öğrencisinin karnesini almak için okuluna giderken ağır gelen sırt çantası ve valizini Emniyet Müdürlüğü binasının dış duvarının dibine bırakması, paniğe neden oldu.

23.01.2015 12:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da, bir lise öğrencisinin karnesini almak için okuluna giderken ağır gelen sırt çantası ve valizini Emniyet Müdürlüğü binasının dış duvarının dibine bırakması, paniğe neden oldu.

Alınan bilgiye göre, Cumhuriyet Anadolu Lisesi 10'uncu sınıf öğrencisi Ö.F.A. (16), kaldığı yurttaki eşyalarını bir sırt çantası ve valize doldurarak karnesini almak için okuluna gitti.

Ö.F.A, ağır gelmesi üzerine sırt çantası ve valizini okulun yakınında bulunan Bursa Emniyet Müdürlüğü ek hizmet binasının dış duvarının dibine koydu. Bunları fark eden vatandaşlar, durumu polise bildirdi.

Olay yerine bomba imha uzmanı ve terörle mücadele timi başta olmak üzere çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ekipler, bina önündeki caddeyi araç ve yaya trafiğine kapatarak çevrede güvenlik önlemi aldı.

Uzman tarafından söz konusu eşyalar kontrol edilmek üzereyken Ö.F.A. geldi. Polisleri gören Ö.F.A, bunların kendisine ait olduğunu söyledi. Bunun üzerine ekipler, onunla çanta ve valizin bulunduğu yere gitti. Öğrencinin, eşyalarını almasının ardından cadde trafiğe yeniden açıldı. - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Öğrencinin Bıraktığı Çantalar Polisi Alarma Geçirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement