Öğrencisini Döven Öğretmene Suç Duyurusu - Son Dakika
Güncel

Öğrencisini Döven Öğretmene Suç Duyurusu

Öğrencisini Döven Öğretmene Suç Duyurusu

Afyonkarahisar'da öğretmenin, sınıfta izinsiz çöp atmak için yerinden kalkan öğrencisi 8 yaşındaki C.K.'yı dövdüğü iddia edildi.

20.11.2014 11:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar'da öğretmenin, sınıfta izinsiz çöp atmak için yerinden kalkan öğrencisi 8 yaşındaki C.K.'yı dövdüğü iddia edildi. Çocuğun döcüldüğüne ilişkin rapor alan aile, öğretmenden şikayetçi oldu.

Hüseyin Türkmen İlköğretim Okulu'nda dün öğleden sonra meydana gelen olayda, 3'üncü sınıf öğrencisi C.K. ders sırasında iddiaya göre  izin almadan yerinden kalkarak, çöp atmak için tahtanın yanındaki çöp kutusunun yanına gitti. C.K.'nın yerinden izinsiz kalkmasına sinirlenen sınıf öğretmeni Hikmet Bülent Yılmaz Ersoy, öğrencisini dövdü.  Son dersteki olay sonrası eve gelen C.K., durumu kendisiyle aynı adı taşıyan dedesine anlattı.

Bunun üzerine okula giderek durumu yöneticilere anlattığını belirten dede C.K., okul idarecilerinin şikayeti dikkate almadığını, sonrasında Zübeyde Hanım Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne giderek, torununu muayene ettirdiğini kaydetti. Doktorun çocuğun dövüldüğüne ilişkin raporu verdiğini aktaran dede C.K., "10 gün önce yine dövmüş. Babası durumu okul müdürüne aktardı. Müdür şikayetçi olmamızı tavsiye etmiş. Bu kez ben gittim. Bana 'Ben ne yapayım, evi orada. Öğretmenin evine git' dedi. Müdür ilgilenmiyor ama öğretmen çocuğu yerden yere çarpmış. 10 gün içerisinde bu ikinci dayak" diye konuştu.

Öğretmenin ayağına vurduğunu söyleyen C.K. ise "Kulağımı çekip tokat attı. Sonra da beni yere attı. Artık o okula gitmek istemiyorum" dedi.

Torununun dövüldüğüne ilişkin raporla birlikte Milli Birlik Polis Merkezi Amirliği'ne giden dede C.K., öğretmen ve okul yönetiminden şikayetçi oldu. Okul yönetimi ise dayak olayını yalanladı. - Afyonkarahisar

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Öğrencisini Döven Öğretmene Suç Duyurusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement