Öğrenen Lider Öğretmenler Semineri' Hekimhan'da da Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Öğrenen Lider Öğretmenler Semineri' Hekimhan'da da Yapıldı

Öğrenen Lider Öğretmenler Semineri\' Hekimhan\'da da Yapıldı

Öğretmen Akademisi Vakfı’nın düzenlemiş olduğu ’Öğrenen Lider Öğretmenler’ semineri Malatya’nın Hekimhan ilçesinde de yapıldı.

09.12.2015 15:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Öğretmen Akademisi Vakfı'nın düzenlemiş olduğu 'Öğrenen Lider Öğretmenler' semineri Malatya'nın Hekimhan ilçesinde de yapıldı.

Öğretmen Akademisi Vakfı tarafından düzenlenen 'Öğrenen lider Öğretmenler' semineri, Malatya'nın Hekimhan ilçesindeki Kurşunlu Yatılı Bölge Ortaokulu'nda gerçekleştirildi. Öğrenen Lider Öğretmen seminerlerinde, ilköğretim düzeyinde görev yapan öğretmen, yönetici ve müfettişlerin kişisel ve mesleki gelişimlerine yönelik iletişim becerileri, sınıf yönetimi ve ölçme-değerlendirme başlıkları altında yüz yüze ve sanal ortamda eğitim veriliyor. Eğitim programlarına ilköğretim düzeyindeki okulların tüm öğretmenleri ve yöneticileri ile birlikte gönüllülük esasına dayanarak ücretsiz olarak katılabilecek. Eğitim programı temel olarak cumartesi-pazar günleri yapılacak olan iki günlük yüz yüze eğitim ve sonrasında e-Kampüs sanal öğrenme ortamında, bir sene boyunca sürdürülecek olan e-öğrenme eğitimini kapsıyor. E-kampüs ortamında mesleki uzmanlık eğitimlerinin yanı sıra, kişisel gelişim ve hobi eğitimleri de yer alıyor. Milli Eğitim Bakanlığı ve Öğretmen Akademisi Vakfı arasında gerçekleştirilen protokol çerçevesinde yapılan seminerler devam ediyor. 5 -6 Aralık tarihlerinde Hekimhan ilçesi Kurşunlu Yatılı Bölge Ortaokulu'nda düzenlenen eğitime Malatya'nın farklı okullarından çok sayıda öğretmen katıldı. Yoğun ve keyifli geçen seminerin sonunda öğretmenler, çok önemli kazanımlar elde ettiklerini söyledi. Ayrıca e-kampüs portalına eklenen öğretmenlerin, sistem üzerinden sürekli eğitime tabi tutulacakları belirtildi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğrenen Lider Öğretmenler Semineri' Hekimhan'da da Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement