Öğretmen Annesini Örnek Aldı, Öğrencileri Isıttı - Son Dakika
Güncel

Öğretmen Annesini Örnek Aldı, Öğrencileri Isıttı

Öğretmen Annesini Örnek Aldı, Öğrencileri Isıttı

BALIKESİR'in Bandırma ilçesi'nde yaşayan emekli öğretmen Ayten Barış Durmuşoğlu'nun, dar gelirli öğrencilere yardım yapması uygulamasını gelenek hale getirmeye çalışan oğlu iş adamı Caner Durmuşoğlu, Muşlu öğrencileri sevindirdi.

19.11.2016 10:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BALIKESİR'in Bandırma ilçesi'nde yaşayan emekli öğretmen Ayten Barış Durmuşoğlu'nun, dar gelirli öğrencilere yardım yapması uygulamasını gelenek hale getirmeye çalışan oğlu iş adamı Caner Durmuşoğlu, Muşlu öğrencileri sevindirdi.

Caner Durmuşoğlu, meslek hayatı boyunca kendi maaşı ile dar gelirli öğrencilerinin kırtasiye malzemelerinin yanı sıra giyecek ihtiyaçlarını da karşılayan emekli öğretmen annesi Ayten Barış Durmuşoğlu'nu örnek aldı. Evli ve 2 çocuk annesi Ayten Barış Durmuşoğlu, emekli olmadan önce görev yaptığı Balıkesir'in Gönen İlçesi'ndeki okul müdürünün Muşlu olduğunu hatırlayarak öğretmen arkadaşı ile telefonla görüştü. Onun önerisi üzerine oğlu Caner Durmuşoğlu da Muş merkez Kale İlkokulundaki 60 ihtiyaç sahibi öğrenciye giyecek gönderdi.

KABAN VE BOTLAR 60 ÖĞRENCİYE DAĞITILDI

Giyeceklerle kış öncesi öğrencilerin yüzünü güldüren işadamı Durmuşoğlu'nun gönderdiği kolileri alan Muş merkez Kale İlkokulu Müdürü Mehmet Aktaş şunları söyledi:

"Ayten hanımın Bandırma'da emekli olmadan görev yaptığı okulun müdürü Muşluymuş. Onunla telefonla görüşüp oğlunun böyle bir yardım yapacağını söyleyerek kendisinden okul ismi istemiş. O da sağ olsun bizim okulun ismini bildirmiş. Okulumuzdaki 82 öğrenciden 60'ı yardıma muhtaç. Gelen kaban ve botları öğrencilere dağıttık. Bu yıl okula gidip gelirken çocuklar üşümeyecek."

- Muş

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Öğretmen Annesini Örnek Aldı, Öğrencileri Isıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement