Öğretmen-öğrenci Aynı Sahnede Buluştu - Son Dakika
Yerel

Öğretmen-öğrenci Aynı Sahnede Buluştu

Öğretmen-öğrenci Aynı Sahnede Buluştu

Urla Belediye Konservatuvarı minik öğrencilere karne hediyesi olarak Bremen Mızıkacıları ve Mızıkçıları oyunu hediye etti.

17.06.2016 12:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Urla Belediye Konservatuvarı minik öğrencilere karne hediyesi olarak Bremen Mızıkacıları ve Mızıkçıları oyunu hediye etti. Öğretmen ve öğrencileri aynı sahnede bir araya getiren çocuk oyunu, öğrencilere bol kahkahalı saatler yaşattı.

Urla Belediye Konservatuvarı öğretmen ve çocuk tiyatro gruplarının birlikte sahneledikleri oyunda öğrenciler Bremen mızıkacıları, öğretmenler ise Bremen mızıkçıları oldular. Konservatuvarın tiyatro eğitmeni Oğulcan Şenoğlu yönetmenliğinde oynanan oyunun ilk yarısında öğrenciler diğer yarısında ise öğretmenler sahne aldı.

OYUN, ÖNEMLİ MESAJLAR VERDİ

Urla Atatürk Kültür Merkezi'nde iki seans oynanan Bremen Mızıkacıları oyunu, Grimm kardeşlerin yazdığı masallardan biri olarak, sahiplerinin kendilerine olan kötü tutumundan dolayı evden kaçan bir eşek, bir köpek, bir kedi ve bir horozun Bremen'e gidip orada müzisyenlik yapma düşlerini anlatıyor. Sahiplenilen ya da sokakta yaşayan hayvanlara iyi davranılması gerektiği mesajının verildiği oyun, izleyenlerin oyuna aktif bir şekilde katılımını sağlayarak, konuya ilişkin duyarlılığın gelişmesini amaçladı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğretmen-öğrenci Aynı Sahnede Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement