Öğretmenler Günü'nde Öğrenciler Yeteneklerini Gösterdi - Son Dakika
Güncel

Öğretmenler Günü'nde Öğrenciler Yeteneklerini Gösterdi

Geleceği en iyi şekilde inşa etmek için azimle çalışan öğretmenler, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü, yetiştirdikleri öğrencilerle birlikte kutladı.

24.11.2015 15:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beylikdüzü Belediyesi ve Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa gerçekleştirdiği program, belediye binası önündeki Atatürk Anıtı'na çelenk koyma töreniyle başladı.

Mesleğini en iyi şekilde icra etmek için kendini sürekli geliştirerek, bilinçli, kültürlü nesiller yetiştirmek adına çalışan öğretmenler, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü Beylikdüzü Kültür Merkezi'nde öğrencilerinin onlar için hazırladığı programla kutladı. Beylikdüzü Belediyesi ve Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün işbirliğiyle yapılan program, belediye binası önündeki Atatürk Anıtı'na çelenk koyma töreni ile başladı. Yapılan törenlerde Millet Mektepleri'nin Başöğretmenliği'ni kabul eden Mustafa Kemal Atatürk'e duyulan saygı ve sevgi dile getirildi. Etkinliğe Beylikdüzü Kaymakamı Adem Ünal, Beylikdüzü Belediyesi 1. Başkan Vekili Ömer Şatır, Belediye Meclis Üyeleri, gaziler, emekli öğretmenler ve daha birçok konuk katıldı.

Şarkılar Öğretmenler İçin Söylendi

Programda sahne alan Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Triosu, Aşık Veysel Güzel Sanatlar Lisesi Oda Müziği Topluluğu ve Aşık Veysel Lisesi Korosu söylenen şarkılar ve yapılan müzikle herkesi eğlendirdi. Vali Muammer Güler Sosyal Bilimler Lisesi Öğrencisi Beril Gökçe'nin okuduğu Dünya Daha Güzel Bir Yer Olmalı Şiiri ise herkese duygu dolu anlar yaşattı.

Emekli Öğretmenlere Şeref Belgesi Verildi, Yeni Öğretmenler Yemin Etti

Milli Eğitim Müdürü Yafes Bakırcı etkinlikte yaptığı konuşmada, "Vatana, millete, manevi değerlere sahip çıkan nesiller yetiştirmek önemli. Onlarca yürek her sabah okullarda sizi bekliyor. Bu onur dolu mesleğin mensuplarının gününü kutluyorum" dedi. İlçede emekli olan öğretmenlere verilen Şeref ve Hizmet Belgesi'ni Beylikdüzü Kaymakamı Adem Ünal takdim etti. Ayrıca adaylığı kaldırılan öğretmenler görevlerine başlamadan önce mesleklerine bağlılıklarını simgeleyen yeminlerini ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Öğretmenler Günü'nde Öğrenciler Yeteneklerini Gösterdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kilisli çiftçilere 650 bin adet fide dağıtımı yapıldı
    20:46 Kilisli çiftçilere 650 bin adet fide dağıtımı yapıldı

    Kilis İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Kilis'te tarım alanlarının kullanımını teşvik etmek amacıyla 3 bin 53 çiftçiye 650 bin adet domates, patlıcan ve biber fidesi ücretsiz olarak dağıtıldı. Dağıtım töreninde Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi hakkında bilgi veren İl Tarım ve Orman Müdürü Levent Küçük, projenin amaçlarını ve bugüne kadar gerçekleştirilen çalışmaları anlattı.

  • Yozgat'ta hasar tespit çalışmaları sürüyor
    20:45 Yozgat'ta hasar tespit çalışmaları sürüyor

    Tokat depreminin Yozgat'ın Yelten Köyü'nde neden olduğu hasar, depremin boyutunu gözler önüne serdi. Yozgat'a bağlı Kadışehri, Çekerek ve Aydıncık ilçelerine bağlı yaklaşık 30 köyde hasar meydana geldi. Yaralanma ve ölüm olmazken, 147 ev, 15 ahır ve 5 camide hasar oluştu. Hasar tespit çalışmaları devam ediyor.

  • Sinop'ta Valinin doğaya saldığı kartal paniğe neden oldu
    20:43 Sinop'ta Valinin doğaya saldığı kartal paniğe neden oldu

    Sinop'ta tedavi edildikten sonra doğaya salınan yılan kartalı, kadının üzerine hamle yapınca paniğe neden oldu. O anlar kameraya yansıdı. Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan tarafından doğaya bırakılan kartal, genç kadının üzerine hareket etti. Kadın panikle kaçarken çanta ile kendisini korumaya çalıştı. O anlar saniye saniye kameralara yansırken, kartal ise daha sonra ormana doğru uçtu.


Advertisement