Öğretmenler Kartlarını İlçede Alabilecek - Son Dakika
Yerel

Öğretmenler Kartlarını İlçede Alabilecek

Batman’da daha önce sadece İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden alınan personel kimlik kartlarının Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim Bir-Sen) Sason Şube Başkanlığı’nın başvurusu üzerine artık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden de alınabileceği kaydedildi.

01.12.2015 11:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batman'da daha önce sadece İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden alınan personel kimlik kartlarının Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim Bir-Sen) Sason Şube Başkanlığı'nın başvurusu üzerine artık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden de alınabileceği kaydedildi.

Eğitim Bir-Sen Sason Şube Başkanı Veysel Göktaş, öğretmen personel kartlarının illerden alınmasının zorluğunun giderilebilmesi için resmi başvuruda bulunduklarını belirterek, "İlçelerin coğrafi durumları ve ulaşım zorluğu nedeniyle bu işlemler zorlaşmaktadır. Bunu dikkate alarak gerekli mercilere yazı yazdık. Personelin özlük işlemlerinin daha kısa sürede, daha etkin ve zaman kaybetmeden sonuçlandırılması, kamu hizmetlerinin hızlı, kaliteli ve ekonomik bir şekilde yerine getirilmesi, ilçemizde görev yapan tüm personele ait personel kimlik kartlarının İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından verilmesi için başvuruda bulunduk. İl Milli Eğitim Müdürlüğü bu başvurumuzu olumlu gördü ve kabul edip, onayladı. Bundan sonra öğretmenler kartlarını ilçelerde alabilecekler" dedi. - BATMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğretmenler Kartlarını İlçede Alabilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement