Öğretmenler Kültür Sitesinde Biraraya Geldi - Son Dakika
Yerel

Öğretmenler Kültür Sitesinde Biraraya Geldi

Öğretmenler Kültür Sitesinde Biraraya Geldi

Çorum’un Kargı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle eğlence gecesi düzenlendi.

26.11.2014 17:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum'un Kargı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle eğlence gecesi düzenlendi.

Kültür sitesinde gerçekleştirilen geceye Kargı Kaymakamı Ali Erdoğan, Belediye Başkan Vekili İbrahim Eken, Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Taner, emekli öğretmenler ve öğretmenler eşleri ile birlikte katıldılar.

Kargı İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Küçükaydın, amaçlarının tüm öğretmenlerle bir arada olmak, moral ve motivasyon sağlamak olduğunu söyledi.

Küçükaydın; "Geçmişte emeği geçen ve yarın emek sarf edecek olan eğitim camiasının neferlerini bir araya getirmek, kaynaştırmak, bir birimizi tanımak, dolayısıyla muhabbet bağlarımızı güçlendirmek amacıyla böyle bir organizasyonu üstlendik. Burada resmi bir toplantı ve eğlence mahiyeti gütmeyeceğiz. Geceye katılan arkadaşlarımızın iki ayın yorgunluğunu atmaları için sunabildiğimiz imkanlar ölçüsünde rahat bir şekilde eğlensinler istedik. Ben tüm öğretmen arkadaşlarımıza hoşça vakit geçirmelerini diliyorum. Nice öğretmenler günü kutlamak ümidiyle en kötü gününüz böyle olsun" dedi.

Gecede staj sürelerini başarıyla tamamlayarak, stajyerlikleri kaldırılan 10 öğretmen yemin ederken, emekli olan öğretmenlere de Çorum Valiliği tarafından Kaymakam Ali Erdoğan aracılığıyla 'Hizmet Şeref Belgesi' verildi.

Programda müzik eşliğinde halay çeken öğretmenler doyasıya eğlendiler. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğretmenler Kültür Sitesinde Biraraya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement