Öğretmenler Mustafa Ceceli ile Stres Attı - Son Dakika
Güncel

Öğretmenler Mustafa Ceceli ile Stres Attı

Öğretmenler Mustafa Ceceli ile Stres Attı

Bağcılar’da 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında ünlü sanatçı Mustafa Ceceli sahne aldı.

23.11.2015 21:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bağcılar'da 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında ünlü sanatçı Mustafa Ceceli sahne aldı. Öğretmenler ve aileleri hep bir ağızdan okudukları şarkılarla stres attı.

Bağcılar Belediyesi tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne özel bir program düzenlendi. Bağcılar Olimpik Spor Salonu'nda düzenlenen etkinlikte emekli öğretmenlere ve çalışan öğretmenlere çeşitli hediyeler dağıtıldı. Öğretmenler Türk Halk Oyunları Ekibi tarafından oynanan halk oyunları ve Öğretmenler Korosu tarafından seslendirilen şarkılarda geceye katılan meslektaşlarından büyük alkış aldı. Gecede ayrıca 180 stajyer öğretmen, dev masaya kurulan Türk Bayrağı'na el basarak yemin etti.

Kürsüde öğretmenlere ödüllerini takdim eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, burada yaptığı konuşmada öğretmenlerin gününü kutladığını ifade ederek, "Sizler geleceğimizi emanet edeceğimiz yavrularımız için bir umut kaynağısınız. Evlatlarımızı yalnızca zihnini, kalbini aydınlatmakla kalmayıp emekleriniz, gayretleriniz, ilim ve irfanınızla milletimizin geleceğini şekillendirmektesiniz. Dinamik güçlü, sağlam bir toplum olmak şüphesiz eğitimle mümkündür. Her şeyin başı eğitimdir, eğitimin asıl amacı öğrenmektir. İktisatçılar ülkemizin kalkınmasını sağlayacak en önemli etkenlerin insan faktöründen geldiğini ifade eder ve insan iktisat sektöründe beşeri sermaye olarak yerini alır. Günümüzde beşeri sermaye hızla değişen ve küreselleşen dünyanın en önemli üretim faktörü haline gelmiştir. İşte bu beşeri sermayeyi işleyen ve geliştiren de siz değer öğretmenlerimizsiniz" dedi.

CECELİ ÖĞRETMENLER İÇİN SÖYLEDİ

Gecenin sonunda sahne alan ünlü sanatçı Mustafa Ceceli, öğretmenler gününde yeni şarkılarını seslendirdi. Ceceli'yi dinleme imkanı bulan öğretmenler ve yakınları ise Ceceli'nin şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Öğretmenler Mustafa Ceceli ile Stres Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement